Thermaltake Element T 700W PSU Kasa Aldım Sizce Nasıl?

53potter

Hectopat
Arkadaşlar, Thermaltake VK9000 kasasını satın aldım. Sizce kasa nasıl? Kullanan arkadaşlar var mı? Varsa memnunlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Kasa içinde 700 W psu geliyor ve zorda kaldığı zaman 300w daha çekebiliyormuş. Fiyatı 650tl sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Çok desenli kasalar fazla toz tutuyor. Çok hoş bir kasa güle güle kullanın .

650 TL'ye çok daha iyi kasalar alabilirdin. Thermaltake'in kasaları idare eder ancak PSU'ları pek kaliteli sayılamaz.

Kasanın malzeme kalitesi iyi ve 3 tane dev fan var bayağı soğuk tutuyor kasayı ve tabiiki sessiz.

Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Çok desenli kasalar fazla toz tutuyor. Çok hoş bir kasa güle güle kullanın .

Sağolasın

Soğutmamı dedin. En basitinden sana şu kasayı göstereyim, kendim kullanıyorum. Ve aradaki fiyat farkı 250 TL.

Demek istediğim altarnatifler çoktu. Keşke sorsaydın. Yinede hayırlı olsun.

Kasanın benim için tek dezavantajı 15 kg olması. Çok aşırı ağır, bilgisayar bozulduğunda söküp koltuğun üstüne koymak bile işkence. @Silinen üye kasanın herhangibi döküldüğünü, yamulduğunu görmedim. Ancak kişisel görüşlere saygı duyarım. @Acar Yakup fan kontrolcülerinde de şu ana kadar sorun yaşamadım. 1.5 yıldır kullanıyorum, şimdilik sorun olmadı ancak gelecek için söz veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…