Thermaltake GT 850 Snow PSU alınır mı?

KindOfEmre

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Merhaba, sistemim için beyaz güç kaynağı arıyorum. Malum piyasada çok fazla beyaz güç kaynağı yok. Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80plus Full Modüler Beyaz Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan Bilgisayar'da geceleri %8 indirimle fiyatı 5600 liraya düşüyor. GF1 modelinin incelemesini buldum başarılı bir ürün ama güncel ATX 3.0 standartını desteklemiyor. Bu ürününde incelemesi yok. PSU Tier List'e baktım ama orada da bulamadım. Yorumlara da kalitesiz coil whine var yazmışlar. Alınır mı sizce?

Tier list:

Dosya Ekleri

• IMG_1621.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 150
Listeden baktım ama henüz incelemesi olmadığı için tier b - * kademesine almışlar. Sanırım bunu değil de bunun 750 watt olanını alacağım. Arada 750 lira fiyat farkı var.

Yok almaktan vazgeçtim. Farklı kaynaklardan incelemesini buldum. Bu güç kaynaklarının 220v için giriş ani akım değeri çok yüksek (164 amper civarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…