S ShadowStorm Hectopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar . Bir kulaklık almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım ? Amazon.com: Thermaltake HT-SHK002ECWH eSports SHOCK Gaming Headset (Shining White): Computers & Accessories Amazon.com: Logitech G230 Stereo Gaming Headset: Computers & Accessories Amazon.com: Razer Electra Over Ear PC and Music Headset - Green: Computers & Accessories NOT:Amerika'dan tanıdığım getirecek . Başka bir kulaklık öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar . Bir kulaklık almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım ? Amazon.com: Thermaltake HT-SHK002ECWH eSports SHOCK Gaming Headset (Shining White): Computers & Accessories Amazon.com: Logitech G230 Stereo Gaming Headset: Computers & Accessories Amazon.com: Razer Electra Over Ear PC and Music Headset - Green: Computers & Accessories NOT:Amerika'dan tanıdığım getirecek . Başka bir kulaklık öneriniz varsa yazabilirsiniz.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #2 Bunlar arasından oyun ağırlıklı kullanılacaksa G230 olabilir. Ek olarak sana önerebileceklerim; SteelSeries Siberia V2 ve Razer Kraken. Bunlar pro oyuncu kulaklıklarıdır bir çok oyuncu tarafından tercih ediliyor.
Bunlar arasından oyun ağırlıklı kullanılacaksa G230 olabilir. Ek olarak sana önerebileceklerim; SteelSeries Siberia V2 ve Razer Kraken. Bunlar pro oyuncu kulaklıklarıdır bir çok oyuncu tarafından tercih ediliyor.
4 4391 Megapat Katılım 14 Haziran 2013 Mesajlar 100 31 Mart 2014 #3 Bence sakın Thermaltake alma, çok kolay bozuluyor, bir de yurtdışından geleceğinden garanti sorunu çekersin.
Bence sakın Thermaltake alma, çok kolay bozuluyor, bir de yurtdışından geleceğinden garanti sorunu çekersin.
S ShadowStorm Hectopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #4 Birde video çekerken cızırtı sorunu falan istemiyorum G230'da cızırtı sorunuyla karşılaşmam değil mi ?
Birde video çekerken cızırtı sorunu falan istemiyorum G230'da cızırtı sorunuyla karşılaşmam değil mi ?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #5 Bu konuyu inceleyebilirsin: Logitech G230 incelemesi | Technopat Sosyal