Çözüldü Thermaltake J23 RGB vs Thermaltake V200 TG RGB vs Corsair Spec Delta RGB

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thermite

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Forumda yeniyim, eksik- yanlış bir davranışım olursa şimdiden affola.
Olaya gelirsek, kasa almak istiyorum fakat bu 3 ürün arasında kaldım. Fiyatları neredeyse aynı. Odamın küçük olması sebebi ile sıcaklık biraz yüksek, bu yüzden hava sirkülasyonu iyi olanı tercih etmem lazım.
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
şu anki kasam Thermaltake element t (USB girişleri bozulduğu ve oksitlenmeye başladığı için değiştireceğim. Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. )
not: Sadece kasa alacağım. Güç kaynağına sahibim. (Thermaltake Smart 750W+80 Plus bronz)

J23 link: THERMALTAKE VERSA J23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT SİYAH GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
V200 link: THERMALTAKE V200TG 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
Corsair Spec Delta link: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar

not: eğer başka önerileriniz varsa, onları da söyleyebilirsiniz. Bütçem Max 600 TL

Sistem:
ASUS TUF Z370 PLUS GAMING.
Intel i5 8600K.
Cooler Master Hyper 212.
ASUS TUF RTX 2060.
Thermaltake Smart 750W+80 Plus bronz.

Bu iki kasaya da göz atmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı