Thermaltake Litepower 450W vs Zalman ZM400-LE

Thermaltake Litepower 450W alabilirsiniz o zaman. Zalman'a göre daha iyi.

Sence ben "Aerocool" mu demişim? Düzgün okuyun. Düşünün, ondan sonra cevap yazın.
@Critness

Thermaltake'nin, Zalman'a göre daha iyi olduğunu söyledim.

İmkansız asla Aerocool markası Thermaltake markasını geçebilicek bir düzeyde değildir.

Sence ben "Aerocool" mu demişim? Düzgün okuyun. Düşünün, ondan sonra cevap yazın.
@Critness

Thermaltake'nin, Zalman'a göre daha iyi olduğunu söyledim.
Az düşünürseniz cümlemin anlamından Aerocool>Thermaltake>Zalman sonucu çıkarabileceğinizi düşündüm.
İmkansız asla Aerocool markası Thermaltake markasını geçebilicek bir düzeyde değildir.
Peki arkadaşın aldığı Thermaltake 1 hafta sonra elinde kalmış onu nasıl açıklıyorsun ?

Sadece bir olay ile mi firmayı yargılıyorsunuz. Thermaltake markası Aerocool markasından daha iyi bir markadır bu değişmez bir gerçektir. Çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz. Benimde eskiden almış olduğum Aerocool güç kaynağı 2 hafta sonra arıza vermeye başladıydı. Teknoloji işi belli olmaz bazen aldığınız kaliteli ürünler bile ertesi gün elinizde patlayabiliyor. Lütfen yorumlarınız araştırarak yazın.

Son düzenleme:
Aerocool, Thermaltake kadar teknolojiye ve köklü geçmişe sahip değildir. Alınabilir. Fakat asla diğerlerinden daha iyi denemez.

Biz senin arkadaşının güç kaynağına neyin ne olduğunu bilemeyiz. Belki doğru, belki yanlış. Ben tecrübelerime dayanarak yazıyorum. @Critness

Üretim hatası olabiliyor mu ? Onu merak ettim.
Tahminimce üretim hatasıdır gitti değiştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…