W Wiltoria Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, bu güç kaynagı neden böyle bir fiyatta? Güvenilir mi ve alınır mı? THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0750NPCNEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com
Merhabalar, bu güç kaynagı neden böyle bir fiyatta? Güvenilir mi ve alınır mı? THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0750NPCNEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com
Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #2 Wiltoria dedi: Merhabalar, bu güç kaynagı neden böyle bir fiyatta? Güvenilir mi ve alınır mı? THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0750NPCNEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Modüler olmadığı için uygun olduğunu düşünüyorum. Marka imajlarına zarar verecek bir ürün çıkarmazlar.
Wiltoria dedi: Merhabalar, bu güç kaynagı neden böyle bir fiyatta? Güvenilir mi ve alınır mı? THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-LTP-0750NPCNEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Modüler olmadığı için uygun olduğunu düşünüyorum. Marka imajlarına zarar verecek bir ürün çıkarmazlar.
W Wiltoria Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 Cagat_ay dedi: Modüler olmadığı için uygun olduğunu düşünüyorum. Marka imajlarına zarar verecek bir ürün çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Bende markayı kötüleyecek bir ürün yapmayacaklarını düşünüyorum. Ama iyi markaların 500W PSU modelleri bile daha pahalı iken böyle bir şey çok garip geldi.
Cagat_ay dedi: Modüler olmadığı için uygun olduğunu düşünüyorum. Marka imajlarına zarar verecek bir ürün çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Bende markayı kötüleyecek bir ürün yapmayacaklarını düşünüyorum. Ama iyi markaların 500W PSU modelleri bile daha pahalı iken böyle bir şey çok garip geldi.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 11 Mayıs 2021 #5 Kaliteli bir seri değil. Alma bence.
W Wiltoria Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #6 cube1903 dedi: Eki Görüntüle 1017811 Genişletmek için tıkla... Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin?
cube1903 dedi: Eki Görüntüle 1017811 Genişletmek için tıkla... Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin?
cube1903 Picopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #7 Wiltoria dedi: Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin? Genişletmek için tıkla... Thermaltake PSU üretiminde kaliteli marka ama attığınız model kötü.
Wiltoria dedi: Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin? Genişletmek için tıkla... Thermaltake PSU üretiminde kaliteli marka ama attığınız model kötü.
W Wiltoria Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #8 SARAÇLI dedi: Kaliteli bir seri değil. Alma bence. Genişletmek için tıkla... Peki FSP Hydro, FSP hv Pro ve XPG Pylon dışında F/P ürün önerin var mıdır güvenilir?
SARAÇLI dedi: Kaliteli bir seri değil. Alma bence. Genişletmek için tıkla... Peki FSP Hydro, FSP hv Pro ve XPG Pylon dışında F/P ürün önerin var mıdır güvenilir?
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 11 Mayıs 2021 #9 Wiltoria dedi: Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam 750W büyüsüne kapılma elinde kalır.
Wiltoria dedi: Hocam 2'dir konuya aynı SS atmışsın digerini anladımda buna neden Thermaltake gibi bir marka bir şeyler söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam 750W büyüsüne kapılma elinde kalır.
W Wiltoria Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #10 cube1903 dedi: Thermaltake PSU üretiminde kaliteli marka ama attığınız model kötü. Genişletmek için tıkla... Şöyle markaya güvenerek kullanılabilir mi ve böyle bir marka neden böyle bir şey yapsın anlamış degilim. SARAÇLI dedi: Hocam 750W büyüsüne kapılma elinde kalır. Genişletmek için tıkla... 750W bana bayağı fazla 500W ihtiyacım var büyüsüne kapıldıgım 750W oluşu degil marka oldu aslında.
cube1903 dedi: Thermaltake PSU üretiminde kaliteli marka ama attığınız model kötü. Genişletmek için tıkla... Şöyle markaya güvenerek kullanılabilir mi ve böyle bir marka neden böyle bir şey yapsın anlamış degilim. SARAÇLI dedi: Hocam 750W büyüsüne kapılma elinde kalır. Genişletmek için tıkla... 750W bana bayağı fazla 500W ihtiyacım var büyüsüne kapıldıgım 750W oluşu degil marka oldu aslında.