Thermaltake Litepower Black Edition 700w veya Zalman ZM700-GLX Dual Forward 80plus 700w ?

ZALMAN alma bence. 1 ayda toplam 10 gün kullandım, 2 defa servise gönderdim. İadesini istedim son yollayışımda. Kendi kendine güç kesiyo, güç veriyo, düğmeye basmadığım halde hemde. Genelde anakartı'nın markası gözükene kadar açılıyor sonra da kapanıyor. Masaüstüne kadar açılsada en fazla 15-20 dk sonra kapanıyor, kafasına göre güç veriyor. Düğmeye bastığımda güç vermiyor birkaç dakika sonra güç veriyor. 1 ay önce aldım, 3 gün kullandım ve servise verdim. Servisten 3 hafta sonra geldi. 7 gün kullandım yine aynı sorun. Servise yine yolladım ve iadesini istedim. Ayrıca ilk servise yolladığımda, serviste aynı ürün ile değiştirdikleri halde aynı sorunu çıkardı. GTX 970 veya GTX 980 alıcam diye erkenden aldım güç kaynağını, hemen aceleye getirdim ucuz aldım durum ortada. Senin linkini attığın ZALMAN'ın aybusını almıştım. Belki de bana şansa iki defa böyle denk gelmiştir. Ürün aynısı ile değiştirildiğe halde. Yine de siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı