Daha fazla
Merhabalar, sistemim İtopya'nın hazır sistemlerinden V3. İçinde Thermaltake Litepower 450W güç kaynağı var. Tam 1 yıl oldu sistemi alalı, şu sıralar güç kaynağından ses geliyor. Normal bir ses değil tabi ki. CW olup olmadığını tam anlayamadım ama sistem açılırken çıkıyor (yaklaşık 5-10 dakika) sonra yaklaşık 1 saat sonra falan (tam periyotunu çözemedim ama yaklaşık bu sürede) tekrar başlıyor ve yine 5-10 dakika sürüyor. Sesi buraya nasıl atacağımı bilemedim o yüzden doğrudan aldığım kayıtı atıyorum.
Güç kaynağından geldiğine eminim, ekran kartını çıkarıp çalıştırdığım halde de ses aynı seviyede güç kaynağından geliyordu.
Denediğim yöntemler:
- Tozunu aldım. Vidalarını kontrol ettim.
- Kasayı dik vaziyette iken yana doğru yatırınca ses anlık kesiliyor. Hatta böyle çapraz tutarken de kesiliyor. Kesiliyor ama tamamen değil, anlık olarak bir 10 saniye falan. (Aynı işin tersini yaparken de oluyor.)
Ses kaydı (Soundcloud)
Güç kaynağından geldiğine eminim, ekran kartını çıkarıp çalıştırdığım halde de ses aynı seviyede güç kaynağından geliyordu.
Denediğim yöntemler:
- Tozunu aldım. Vidalarını kontrol ettim.
- Kasayı dik vaziyette iken yana doğru yatırınca ses anlık kesiliyor. Hatta böyle çapraz tutarken de kesiliyor. Kesiliyor ama tamamen değil, anlık olarak bir 10 saniye falan. (Aynı işin tersini yaparken de oluyor.)
Ses kaydı (Soundcloud)