W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Kasım 2020 #1 Başlıkta belirttiğim PSU'da yükte cızırtı sesi çıkartıyor. Kronik bir sorunu var mı? Eğer varsa hiç garantiye yollamadan satıp 750W 80+ Gold sertifikalı bir PSU alacağım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Başlıkta belirttiğim PSU'da yükte cızırtı sesi çıkartıyor. Kronik bir sorunu var mı? Eğer varsa hiç garantiye yollamadan satıp 750W 80+ Gold sertifikalı bir PSU alacağım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Çözüm W W WaIter White 14 Kasım 2020 chaoo dedi: Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Garantiye yolladım. Sessiz bir PSU gelirse uzun süre değiştirmeyeceğim. Bu modelde kronik sorun varsa mecbur daha üst model bir PSU alacağım.
chaoo dedi: Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Garantiye yolladım. Sessiz bir PSU gelirse uzun süre değiştirmeyeceğim. Bu modelde kronik sorun varsa mecbur daha üst model bir PSU alacağım.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 14 Kasım 2020 #11 WaIter White dedi: Peki sistemi zorladığında gerçekten rahatsız eden bir cızırtı sesi oluyor muydu? Hocam imzanızda TT V200 TG modelini kullandığınızı görüyorum. Onun içindeki PSU yanlış bilmiyorsam benim kasadaki PSU'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Olmuyordu. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Peki sistemi zorladığında gerçekten rahatsız eden bir cızırtı sesi oluyor muydu? Hocam imzanızda TT V200 TG modelini kullandığınızı görüyorum. Onun içindeki PSU yanlış bilmiyorsam benim kasadaki PSU'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Olmuyordu.
KS KS W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Kasım 2020 #12 rydn dedi: Olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o zaman satmadan önce servise yollayacağım. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o zaman satmadan önce servise yollayacağım.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 14 Kasım 2020 #13 WaIter White dedi: Peki sistemi zorladığında gerçekten rahatsız eden bir cızırtı sesi oluyor muydu? Hocam imzanızda TT V200 TG modelini kullandığınızı görüyorum. Onun içindeki PSU yanlış bilmiyorsam benim kasadaki PSU'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Peki sistemi zorladığında gerçekten rahatsız eden bir cızırtı sesi oluyor muydu? Hocam imzanızda TT V200 TG modelini kullandığınızı görüyorum. Onun içindeki PSU yanlış bilmiyorsam benim kasadaki PSU'dan daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin.
KS KS W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 14 Kasım 2020 #14 chaoo dedi: Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Garantiye yolladım. Sessiz bir PSU gelirse uzun süre değiştirmeyeceğim. Bu modelde kronik sorun varsa mecbur daha üst model bir PSU alacağım. Artı 0 Eksi Çözüm
chaoo dedi: Vallahi reyiz bilmiyorum ama Thermaltake'in sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama tabii ki de imkanın varsa FSP gibi markalar alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Garantiye yolladım. Sessiz bir PSU gelirse uzun süre değiştirmeyeceğim. Bu modelde kronik sorun varsa mecbur daha üst model bir PSU alacağım.