Thermaltake NIC C4 AM4 uyumu

Doctor Huhuha

Hectopat
Arkadaşlar bu şekilde 2 tane aparat çıktı kutudan soğutucunun kendisi birkaç parça ile kasaya monte halde ve anakart AM3 bir anakart uyumluluk sorununu nasıl çözerim? @yolcu

Kesin bir şey söyleyemem ama deneyebileceğiniz bir kaç yöntem var.

1. Bu videoda olduğu gibi AM4 için ilgili parçalara yeni delikler açmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Bir şekilde bu ürünü satın almak.

3. Uyma garantisi yok ama şu ürünü deneyebilirsiniz.

4. Yine uyma garantisi yok ama şu videodaki aparat mantıklı geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlkini deneyeceğim sanırım ama anakarta zarar vermeye değmez gibi duruyor. Bakalım heyecanlı bir süreç olacak

Anakart üzerinde işlem yapmayacaksınız, iki parçayı doğru yerinden delerseniz olur bence.
Kolay gelsin.

Bu soğutucu ağır olduğu için anakartı çatlatma ihtimalinden korkuyorum B550M anakart taşıyabilir mi?

Anakart kutusunda metal arka plaka yok mu?

Son düzenleme:
İlk defa topladığım bir bilgisayarın kurulumunu kendim yapacağım gözüm kesmesse riske atmayacağım. Yukarıda fotoğrafta bu tarz bir şey attım ama... @yolcu

Toplama hakkında pek çok rehber var, sabırlı ve dikkatli olun. Çok zor bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…