M Muhammed Said Basmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #1 Thermaltake - Riing 12 LED RGB 256 Colors Fan (3 fan pack) Bu fanları almak istiyorum fanlar radyatör fanı olarak geçiyor ama bunu kasa içine takmak istiyorum, verim alabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam olarak bu şekilde yapmak istiyorum kasa da Aerocool ds230 müthiş kasa. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2016
Thermaltake - Riing 12 LED RGB 256 Colors Fan (3 fan pack) Bu fanları almak istiyorum fanlar radyatör fanı olarak geçiyor ama bunu kasa içine takmak istiyorum, verim alabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam olarak bu şekilde yapmak istiyorum kasa da Aerocool ds230 müthiş kasa.
Unk Hectopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #2 Sen fan görmemişsin . Belirttiğin fandan 'sessizlik ve performans ' olarak 2 kat daha iyi "Corsair" in yeni çıkardığı HD120 serisine bakmanı öneririm.
Sen fan görmemişsin . Belirttiğin fandan 'sessizlik ve performans ' olarak 2 kat daha iyi "Corsair" in yeni çıkardığı HD120 serisine bakmanı öneririm.
Akyol.x Kilopat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #3 Unk dedi: Sen fan görmemişsin . Belirttiğin fandan 'sessizlik ve performans ' olarak 2 kat daha iyi "Corsair" in yeni çıkardığı HD120 serisine bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğin ürünü nereden temin edebiliriz.
Unk dedi: Sen fan görmemişsin . Belirttiğin fandan 'sessizlik ve performans ' olarak 2 kat daha iyi "Corsair" in yeni çıkardığı HD120 serisine bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğin ürünü nereden temin edebiliriz.
M Muhammed Said Basmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #4 Akyol.x dedi: Dediğin ürünü nereden temin edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Amazondan ya da inventus dan temin edebilirsiniz .
Akyol.x dedi: Dediğin ürünü nereden temin edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Amazondan ya da inventus dan temin edebilirsiniz .