Thermaltake S200 vs Zalman N4

Bütçe
5000

Aykut Örek

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Vatan Bilgisayar'da hazır sistem gördüm ve 7500F ve 4060 barındıran uygun fiyatlı sistem gördüm. Özelleştirme kısmında iki kasa arasında kaldım. Hangisini alırsam daha faydalı olur? Görünüş önemli değil soğutması ve hava sirkülasyonu iyi olanı tercih etmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Thermaltake Full mesh duruyor fakat Zalman'da ön tarafta plastik plaka var gibi YouTube'dan incelemelerine bak kasanın aradaki fiyat farkı ne.

Hocam ben thermaltake olanını kullanıyorum 12400f 4060 ile hava akışı çok iyi.Hatta üst tarafa 2 tane daha fan taktım on numara oldu ön panel mesh zaten bu hali bile yeter.4060 ısınmıyor zaten işlemci içinde kule tipi işinizi görür

Thermaltake Full mesh duruyor fakat Zalman'da ön tarafta plastik plaka var gibi YouTube'dan incelemelerine bak kasanın aradaki fiyat farkı ne.
Fiyat farkı çok yok hocam 300 tl falan fark var. Benim için önemli olan dediğim gibi hava akışı.

Fiyat farkı çok yok hocam 300 TL falan fark var. Benim için önemli olan dediğim gibi hava akışı.

Thermaltake olanı tercih edin hem hava akışı hem de ileriye dönük PSU gücü olarak daha iyi bir seviyede. Şimdiden hayırlı olsun. Bir de sistemin komple fiyatı nedir acaba?

Thermaltake olanı tercih edin hem hava akışı hem de ileriye dönük PSU gücü olarak daha iyi bir seviyede. Şimdiden hayırlı olsun. Bir de sistemin komple fiyatı nedir acaba?
29 bin TL hocam 7500F, 4060, 16gb Ram, 1TB SSD. Ancak gözüme 7700XT bulunan bir sisteme takıldı. 34 bin tl. Acaba diyorum 5 daha fazla verip 7700XTli bir sistem mi alsam..

Hocam merhaba. Kasayı ben de almayı düşünüyorum da Ethernet girişi ve HDMI veya DisplayPort girişini bulamadım. Var mı bunlar varsa nerede?

Hocam merhaba. Kasayı ben de almayı düşünüyorum da Ethernet girişi ve HDMI veya DisplayPort girişini bulamadım. Var mı bunlar varsa nerede?
Kusura bakma hocam çok geç gördüm.Ethernet,hdmı,display port girişileri kasada değil,anakart ve ekran kartında mevcuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…