610 TL'ye ondan çok daha iyi High Power Performance GD 600W 80+ Gold öneririm. 750W modeli de bulunmakta ancak bütcenizi aşıyor. Bu iki model Türkiye piyasasındaki 600-750 TL bandindaki en iyi PSU. Forumda da araştırabilirsiniz. Kötu yorum göremezsiniz. Bizzat ben de 600W modelini kullanıyorum imzamdaki sistemde.
MWE White V2, Corsair VS, Corsair CV, High Power ECO, FSP Hydro, TT Smart... Bu modeller Türkiye piyasasinda bayaği yaygın. High Power Performance GD 600-750 TL bandının en iyi PSU'su derken bunların hepsinden daha iyi olduğunu söylüyordum.
MWE White V2, Corsair VS, Corsair CV, High Power ECO, FSP Hydro, TT Smart... Bu modeller Türkiye piyasasinda bayaği yaygın. High Power Performance GD 600-750 TL bandının en iyi PSU'su derken bunların hepsinden daha iyi olduğunu söylüyordum.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (outdated) Last Update: 12-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue...