Thermaltake Smart RGB 600W 80+ PSU alınır mı?

Kullanıcı1355

Hectopat
Hazır sistemle gelen PowerBoost PSU sisteme yetersiz geliyor. 600W veya 650W PSU arayışındayım. Bütçem en fazla 1500 TL. Bahsettiğim PSU çözüme çarptı. Bilindik bir marka ve fiyat olarak uygun. Önerir misiniz?

Thermaltake 600W

Ayrıyeten neredeyse aynı fiyata 650W'de alabiliyorum. Almışken 650W almak daha mantıklı olmaz mı?

Thermaltake 650W

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz
Ekran kartı: GIGABYTE RX 580 GAMING 8GB DDR5
RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4

Son düzenleme:
İki model de tercih edilmemeli fiyatlarına göre. Mucize yaratıp bütçeyi 100 TL daha aşabilirseniz:

Aşamazsanız da 550W bir model yeterli zaten sisteminize:

Deep Cool markasını hiç duymadım. TR'de fazla yorumu da yok. FSP, NZXT, Cooler Master gibi daha bilinen markaları düşünüyorum. Başka öneriniz var mı? 100 TL falan fazla verebilirim.
İleride ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yaparsam tekrar PSU değiştirmek istemiyorum. Ayrıyeten 550W yetmez falan tekrar onunla uğraşmak istemiyorum. En az 600W olması en iyisi gibi.

650W olması şart ise o bütçe aralığında NZXT ve Cooler Master PSU bulamazsınız şu an. SFX bir modeli var ama kablo uzunluğu sıkıntısı çekeceksiniz, uzatma kablo aldığınız zaman da yapacağınız masrafa zaten daha kaliteli bir model alabiliyorsunuz. Seçenekleriniz şöyle:

100 değil de 189 TL fazla verebiliyorsanız bu model. Hyper Pro'nun 700W olan versiyonu da var bu bütçede. CX650F öneririm Hyper Pro yerine eğer verebiliyorsanız.

Diğer alternatif High Power'ın Performance GD'si olurdu ve PM650D ile beraber en iyi seçenek olurlardı. High Power'ı da duymadığınızı düşündüğüm için istemeyeceğinizi varsayıyorum. Hyper Pro 700:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…