Thermaltake Smart RGB 700W 80+ alınır mı?

Gökdeniz Özkan

Centipat
Uzun vadeli PSU almayı düşünüyorum. Thermaltake'in yarı yolda bırakmıyacağını düşünüyorum sizce alınır mı? RGB merakım var biraz.
Eki Görüntüle 496435

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    98,7 KB · Görüntüleme: 99
Çoğu kasa modelinde PSU görünmeyecek şekilde tasarlanıyor, PSU'da RGB aşırı gereksiz o yüzden, görmesen bile bir yerlerde ışıkların var olması seni mutlu ediyorsa bilemem. Bu fiyata minimum 80+ Bronze veya yarı modüler güç kaynağı alınabilir.

Ben bunu kullanıyorum kaliteli bir ürün. Japon kapasitörleri var, single rail 12v’tan 62,5A veriyor. Yarı modülerlik de olsa tadından yenmez ama öyle bir isteğiniz yoksa öneririm çok kaliteli bir marka zaten.

Alınabilir, fiyatı güzel. Ama galiba itopyadan alışveriş yapıyorsunuz. Müşteri memnuniyeti ve servisi konusunda sizi uyarmalıyım. Olur ya bir aksilik taktınız bilgisayara çalıştırdınız ve bozuldu ( benim ilk psu gibi ) değişim veya iade için çok uğraşırsınız. Hele bir de başka şehirdeyseniz.

Thermaltake'in çoğu ürününü gözü kapalı alabilirsiniz ama RGB PSU gereksiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı