Emirhan cebiroğlu Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 84 21 Eylül 2019 #1 Hermaltake Smart RGB 80Plus 500W PSU kullanan arkadaşlar var mı? Almayı düşünüyorum. THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2019
Hermaltake Smart RGB 80Plus 500W PSU kullanan arkadaşlar var mı? Almayı düşünüyorum. THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 21 Eylül 2019 #2 Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun. Artı 0 Eksi
Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun.
KS KS Emirhan cebiroğlu Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 84 21 Eylül 2019 #3 Buğra G. dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Rainbow ne demek ? Artı 0 Eksi
Buğra G. dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Rainbow ne demek ?
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 21 Eylül 2019 #4 Emirhan cebiroğlu dedi: Rainbow ne demek ? Genişletmek için tıkla... Gökkuşağı efekti. Artı 0 Eksi
KS KS Emirhan cebiroğlu Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 84 21 Eylül 2019 #5 Buğra G. dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Birde 12V kanalından kaç W veriyor acaba? Buğra G. dedi: Gökkuşağı efekti. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artı 0 Eksi
Buğra G. dedi: Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu fiyata göre yeterli bence. Bu arada rainbow efekti yok haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Birde 12V kanalından kaç W veriyor acaba? Buğra G. dedi: Gökkuşağı efekti. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Buğra G. Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 311 Çözümler 2 21 Eylül 2019 #6 Emirhan cebiroğlu dedi: Birde 12V kanalından kaç W veriyor acaba? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Artı 0 Eksi
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 21 Eylül 2019 #7 Emirhan cebiroğlu dedi: Birde 12V kanalından kaç W veriyor acaba? Anladım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 420W olarak yazıyor. Artı 0 Eksi
Emirhan cebiroğlu dedi: Birde 12V kanalından kaç W veriyor acaba? Anladım. Genişletmek için tıkla... Sitesinde 420W olarak yazıyor.