THERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 600W nasıl?

bilalbuhraa

Centipat

Eski kalitesiz sözde 650W 80 Plus Bronze sertifikası olan Ezcool marka bir kasa ile birlikte monte gelen 2016' da 300-400 küsürat bir fiyata aldığım güç kaynağını malum Türkiye'de ki ani elektrik kesilmeleri yüzünden 2018'de hakkın rahmetine uğurladım. Kısa bir süre önce yukarıda bulunan linkteki güç kaynağını indirimde iken 350 Türk lirasına alıvermiştim.

Sistemimi yükseltmeye gerek duyana kadar gönül rahatlığı ile kullanmak istiyorum. Sistem şu şekilde;

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 970 4 GB.
İşlemci: i7 Intel Core 6700 Skylake.
Anakart: Gigabyte Z170 GAMING 3 1151 socket.
Bellek: 2x8 DDR4 Kingston HyperX Fury.
Harddisk: 1x1 WD Green 2TB 7.2 olması lazım.
SSD: 1x1 SanDisk 120GB.

*SLI değil.

Bir de bu ürünün Litepower diye bir versiyonunu buldum nedir acaba bu Lite olayı? Ayrıca bu aldığım güç kaynağı 12V kanalından 504W veriyor yani 600 yazıyor ama 500 diyebiliriz MSI PSU calculator da 400 falan çıktı benim sistem.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
600 Ve 700 Watt olan modelleri o fiyatlara alınabilecek en sessiz en f/p ürünlerdir. Gözünüz kapalı alın lütfen!

Bu PSU Tier olarak pek iyi değil. Tavsiyem FSP Hydro ya da Aerocool RGB Yarı modülerlere bakmanız.

Be Quiet’dan sonra en sessiz ürünler söylediklerim 13-27 desibel arası maksimum.
Ve hiç kimse sorun yaşamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…