Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 15 Eylül 2018 #1 Belirtiğim güç kaynağı hakkında burdan ulaşabilirsiniz. Bu güç kanağını uygun fiyata buldum, alınır mı?
Belirtiğim güç kaynağı hakkında burdan ulaşabilirsiniz. Bu güç kanağını uygun fiyata buldum, alınır mı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 15 Eylül 2018 #2 Bu modelin Smart Power versiyonunu kullanıyorum 4 senedir. Fiyatı da uygunsa alınır. Siz bir bütçe belirtin belki daha iyi alternatifler çıkar.
Bu modelin Smart Power versiyonunu kullanıyorum 4 senedir. Fiyatı da uygunsa alınır. Siz bir bütçe belirtin belki daha iyi alternatifler çıkar.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 15 Eylül 2018 #3 Oreki dedi: Bu modelin Smart Power versiyonunu kullanıyorum 4 senedir. Fiyatı da uygunsa alınır. Siz bir bütçe belirtin belki daha iyi alternatifler çıkar. Genişletmek için tıkla... Yalnız belirtiğim PSU'da sertifika yok, sıkıntı çıkar mı?
Oreki dedi: Bu modelin Smart Power versiyonunu kullanıyorum 4 senedir. Fiyatı da uygunsa alınır. Siz bir bütçe belirtin belki daha iyi alternatifler çıkar. Genişletmek için tıkla... Yalnız belirtiğim PSU'da sertifika yok, sıkıntı çıkar mı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 15 Eylül 2018 #4 Benim model Bronze sertifikalı. Sertifika tek başına kalite anlamına gelmez ama bulunması elbette iyi olur. Bütçenizi belirtin, alternatif modellere bakalım.
Benim model Bronze sertifikalı. Sertifika tek başına kalite anlamına gelmez ama bulunması elbette iyi olur. Bütçenizi belirtin, alternatif modellere bakalım.