Mehme Kağan Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 174 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #1 Merhaba Thermaltake TH 240 Snow Edition aldım, anakartım MSI B450M Pro M.2 fakat monte edemedim. İşlemci etrafındaki vida girişleri kutudan çıkan aparatlara uymuyor. Sıvı soğutmada AM4 AM5 destekli yazıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Merhaba Thermaltake TH 240 Snow Edition aldım, anakartım MSI B450M Pro M.2 fakat monte edemedim. İşlemci etrafındaki vida girişleri kutudan çıkan aparatlara uymuyor. Sıvı soğutmada AM4 AM5 destekli yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Kasım 2023 #2 Anakartin braketi yok mu? Artı 0 Eksi
KS KS Mehme Kağan Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 174 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Anakartin braketi yok mu? Genişletmek için tıkla... Konuya tam vakıf değilim kasanın arka tarafında stock soğutucuyu vidaladığım dikdörtgen demir parça var onun dışında bir şey yok. PALOT ELAMDAR dedi: Anakartin braketi yok mu? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri image.jpg 197,5 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: Anakartin braketi yok mu? Genişletmek için tıkla... Konuya tam vakıf değilim kasanın arka tarafında stock soğutucuyu vidaladığım dikdörtgen demir parça var onun dışında bir şey yok. PALOT ELAMDAR dedi: Anakartin braketi yok mu? Genişletmek için tıkla...
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Kasım 2023 #4 Mehme Kağan dedi: Konuya tam vakıf değilim kasanın arka tarafında stock soğutucuyu vidaladığım dikdörtgen demir parça var onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Haydaa. Braket lazım sana hocam. Artı 0 Eksi
Mehme Kağan dedi: Konuya tam vakıf değilim kasanın arka tarafında stock soğutucuyu vidaladığım dikdörtgen demir parça var onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Haydaa. Braket lazım sana hocam.
KS KS Mehme Kağan Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 174 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #5 PALOT ELAMDAR dedi: Haydaa. Braket lazım sana hocam. Genişletmek için tıkla... Peki nereden temin edebilirim aldığım sitenin problemi mi? Ya da iade mi etmeliyim. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: Haydaa. Braket lazım sana hocam. Genişletmek için tıkla... Peki nereden temin edebilirim aldığım sitenin problemi mi? Ya da iade mi etmeliyim.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Kasım 2023 #6 Mehme Kağan dedi: Peki nereden temin edebilirim aldığım sitenin problemi mi? Ya da iade mi etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Anakartta olması gereken bir şey bu soğutucu ile gelmez zaten. Artı 0 Eksi
Mehme Kağan dedi: Peki nereden temin edebilirim aldığım sitenin problemi mi? Ya da iade mi etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Anakartta olması gereken bir şey bu soğutucu ile gelmez zaten.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.306 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #7 Zaten anakartın üzerindeki plakete montajı yapacaksın dostum, konu açmadan montaj klavuzuna baksaydın keşke. Artı 0 Eksi
Zaten anakartın üzerindeki plakete montajı yapacaksın dostum, konu açmadan montaj klavuzuna baksaydın keşke.
KS KS Mehme Kağan Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 174 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #8 totra_proska dedi: Zaten anakartın üzerindeki plakete montajı yapacaksın dostum, konu açmadan montaj kılavuzuna baksaydın keşke. Genişletmek için tıkla... Braket yokmuş ve bu konuları bilmediğim için konu açtım kılavuzada baktım fakat cevabı bulamadım. Yoksa neden bildiğim şeye konu açayım değil mi? PALOT ELAMDAR dedi: Anakartta olması gereken bir şey bu soğutucu ile gelmez zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için. Artı 0 Eksi
totra_proska dedi: Zaten anakartın üzerindeki plakete montajı yapacaksın dostum, konu açmadan montaj kılavuzuna baksaydın keşke. Genişletmek için tıkla... Braket yokmuş ve bu konuları bilmediğim için konu açtım kılavuzada baktım fakat cevabı bulamadım. Yoksa neden bildiğim şeye konu açayım değil mi? PALOT ELAMDAR dedi: Anakartta olması gereken bir şey bu soğutucu ile gelmez zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.306 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #9 Mehme Kağan dedi: Braket yokmuş ve bu konuları bilmediğim için konu açtım kılavuzada baktım fakat cevabı bulamadım. Yoksa neden bildiğim şeye konu açayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Normal sıvı soğutmardan biraz farklı montajı var, anakarttan çıkardığın plastik aparatları çıkarmadan direk üzerine takacaksın. Artı 0 Eksi
Mehme Kağan dedi: Braket yokmuş ve bu konuları bilmediğim için konu açtım kılavuzada baktım fakat cevabı bulamadım. Yoksa neden bildiğim şeye konu açayım değil mi? Genişletmek için tıkla... Normal sıvı soğutmardan biraz farklı montajı var, anakarttan çıkardığın plastik aparatları çıkarmadan direk üzerine takacaksın.