Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #21 GazzeliAtalayq dedi: evet lian lide iyi. asus noctua fan kullanıyor ve çok çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Performans testleri her şeyi ortaya koyuyor. Her şey fan değil.
GazzeliAtalayq dedi: evet lian lide iyi. asus noctua fan kullanıyor ve çok çok daha iyi Genişletmek için tıkla... Performans testleri her şeyi ortaya koyuyor. Her şey fan değil.
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #22 Harvey Specter dedi: Thermaltake TH360 ARGB Snow Edition 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Sizce alınır mı? İşlemcim 5900X kaç derecelerde gezer bu soğutucuyu alırsam? Genişletmek için tıkla... Ne aldın hocam?
Harvey Specter dedi: Thermaltake TH360 ARGB Snow Edition 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Sizce alınır mı? İşlemcim 5900X kaç derecelerde gezer bu soğutucuyu alırsam? Genişletmek için tıkla... Ne aldın hocam?
Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 775 Çözümler 2 17 Eylül 2022 #23 Havacılık Sevdalısı dedi: Ne aldın hocam? Genişletmek için tıkla... Daha almadım. ASUS ROG RYUJIN II 360 ARGB Eva Edition için para biriktiyorum.
Havacılık Sevdalısı dedi: Ne aldın hocam? Genişletmek için tıkla... Daha almadım. ASUS ROG RYUJIN II 360 ARGB Eva Edition için para biriktiyorum.