L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 17 Kasım 2024 #11 AhmetAlii dedi: Hocam çok güzel denk gelmiş. Keşke 2 tane alsaydınız diğerini satardınız. 1 tanesi bedavaya gelmiş olurdu neredeyse Genişletmek için tıkla... İade mi etsem satsam mı bilemedim bende PSU var iptal olur diye düşünüyordum kargoya verdiler
AhmetAlii dedi: Hocam çok güzel denk gelmiş. Keşke 2 tane alsaydınız diğerini satardınız. 1 tanesi bedavaya gelmiş olurdu neredeyse Genişletmek için tıkla... İade mi etsem satsam mı bilemedim bende PSU var iptal olur diye düşünüyordum kargoya verdiler
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 17 Kasım 2024 #12 Hocam iade niye yapacaksınız anlamadım. Gayet kaliteli bir PSU lazımsa kullanın. O fiyata daha iyisini bulmanız imkansız.
Hocam iade niye yapacaksınız anlamadım. Gayet kaliteli bir PSU lazımsa kullanın. O fiyata daha iyisini bulmanız imkansız.
L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 17 Kasım 2024 #13 AhmetAlii dedi: Hocam iade niye yapacaksınız anlamadım. Gayet kaliteli bir PSU lazımsa kullanın. O fiyata daha iyisini bulmanız imkansız. Genişletmek için tıkla... Lazım değil en iyisi satayım ben.
AhmetAlii dedi: Hocam iade niye yapacaksınız anlamadım. Gayet kaliteli bir PSU lazımsa kullanın. O fiyata daha iyisini bulmanız imkansız. Genişletmek için tıkla... Lazım değil en iyisi satayım ben.