Arkadaşlar ben 25 gün önce bu modelini aldım. Açıkçası ben piyasadaki en sessiz ve 0dB özelliği olan bir model arıyordum. Bu incelemeden de yola çıkarak. Uygun fiyatı görünce aldım. Eski PSU ile yaşadığım sorunlarım çözüldü. Bir süre kasaya oturtmadan bu şekilde kullandım. 0dB olayında yük altına girince(>%30) ve ısınınca çalışıyormuş. Isınınca çalıştığını bilmiyordum. 1 saat boşta takıldığımızda 2 sefer devreye giriyor 8-9dk kadar çalışıp duruyor. Ürün fanı çalışsa bile bayağı sessiz o konuda hakkını yemeyim.
Kafam takılan olay ise kasaya oturduktan sonra fanın devreye girip veya devreden çıktığında duyabiliyorum. Kasa dışında bağladığımda bunu fark etmiyordum. Kasa içerisine ters takmak durumundayım görseldeki gibi hava alış yeri aşağıdan. Acaba ters oldu için fan ses yapıyor olabilir mi? Yoksa kapalı alanda ses sıkıştığından böyle mi geliyor. Bu durum çok uç bir örnek %95 insan bu durumu fark etmez bile Ters olmasının bir zararı var mıdır fan aşağı yönlü olduğu için bir gerilme olur mu? Fan motoru ile arasında. Fikir veren herkese şimdiden teşekkürler. @RPM
Gerek yok zaten iyi bir PSU almışsın kafana takma bende mesela Xigmatek 500Watt alttan fanlı bir tane PSU var, onda da düşük dB ses olayı var mesela ama bendeki Full çalışıyor bence çok normal bir şey normal oturtursan en sağlıklısı olur.
Hiç ısınmasa daha güzel ama oda günümüz teknolojisin de yok
Ayrıca Strix-550W modelini de aldık başka bir sistem için onu da deneyimleme şansım olacak. Bakalım hangisi sessiz @noXtenn
- Kasaya güzel yerleştirdim PSU yuvasında kauçuk malzeme var zaten titreşimi biraz alıyordur.