Thermaltake TR2 s 500W 80+ 12CM fanlı PSU alınır mı?

Bayat Beyi

Hectopat
Corsair VS Serisi VS450 450W 80PLUS PSU | ITOPYA
Bu güç kaynağını alacaktım ama sonra alttaki modeli gördüm kasamı da bir ara değiştireyim diyordum. O yüzden ikisinin bir arada olması daha cazip geldi. Ama nasıl modeldir ya da marka güvenilir midir? Diğer bileşenlerim tam ve iksi de karşılar beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair VS Serisi VS450 450W 80PLUS PSU | ITOPYA
Bu güç kaynağını alacaktım ama sonra alttaki modeli gördüm kasamı da bir ara değiştireyim diyordum. O yüzden ikisinin bir arada olması daha cazip geldi. Ama nasıl modeldir ya da marka güvenilir midir? Diğer bileşenlerim tam ve iksi de karşılar beni.

N11 üzerinden, 700TL civarına Corsair Carbide Spec-Delta 550W alabilirsiniz.

450 TL bütçen varsa bunu alabilirsin: Fsp Cmt110a Usb 3.0 12cm Fanlı Pencereli 500w Power+mıdtower Siya - n11.com
580 TL'ye bu var: Cooler Master Masterbox Mb501l 600w - n11.com
700 TL civarına çıkarsanız da PSU dahil Corsair Spec Delta, Sharkoon TG5, Cooler Master MB511, Phanteks gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.
PSU'yu kaliteli yapan tek şey +80 mi?
Hayır değil. Rampage, Gamepower, PowerBoost vb. bu tür kalitesiz markalarda da 80+ olduğu yazıyor ama gerçekler saatli bomba. :)

450 TL bütçen varsa bunu alabilirsin: Fsp Cmt110a Usb 3.0 12cm Fanlı Pencereli 500w Power+mıdtower Siya - n11.com
580 TL'ye bu var: Cooler Master Masterbox Mb501l 600w - n11.com
700 TL civarına çıkarsanız da PSU dahil Corsair Spec Delta, Sharkoon TG5, Cooler Master MB511, Phanteks gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

Hayır değil. Rampage, Gamepower, PowerBoost vb. bu tür kalitesiz markalarda da 80+ olduğu yazıyor ama gerçekler saatli bomba. :)
Arkadaş sizin de önerdiğiniz mb501 kasasının psusuna +80 olmadığı için kalitesiz demiş o yüzden yazdım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı