F furkan dağ Decapat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 122 25 Mayıs 2020 #1 Merhaba bu PSU nasılır sesi falan çok çıkıyor mu ve bu sisteme uyar mı sıkıntı çıkartır mı? Bayram nedeniyle indirimde şu an bunu almayı planlıyorum. Sistem RX 580 4 GB. i7 4790. 8 GB RAM. THERMALTAKE TR2 S 550W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE TR2 S 550W 80+ 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-TRS-0550NPCWEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com
Merhaba bu PSU nasılır sesi falan çok çıkıyor mu ve bu sisteme uyar mı sıkıntı çıkartır mı? Bayram nedeniyle indirimde şu an bunu almayı planlıyorum. Sistem RX 580 4 GB. i7 4790. 8 GB RAM. THERMALTAKE TR2 S 550W 80+ 120mm Fanlı PSU | ITOPYA THERMALTAKE TR2 S 550W 80+ 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PS-TRS-0550NPCWEU-2 ITOPYA'da. www.itopya.com
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #2 Kötü değil ama daha başarılı modeller var o fiyat bandında. Örneğin: FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Kötü değil ama daha başarılı modeller var o fiyat bandında. Örneğin: FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
F furkan dağ Decapat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 122 25 Mayıs 2020 #3 benim bu attığım çok ses çıkartırmı HABAR dedi: Kötü değil ama daha başarılı modeller var o fiyat bandında. Örneğin: FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla...
benim bu attığım çok ses çıkartırmı HABAR dedi: Kötü değil ama daha başarılı modeller var o fiyat bandında. Örneğin: FSP FSP600-60AHBC 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla...
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 Gürültülü çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. İncelemelere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gürültülü çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. İncelemelere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F furkan dağ Decapat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 122 25 Mayıs 2020 #5 HABAR dedi: Gürültülü çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. İncelemelere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki ben thermaltakeyi almayı düşünüyorumda çok mu kötü acaba furkan dağ dedi: peki ben thermaltakeyi almayı düşünüyorumda çok mu kötü acaba Genişletmek için tıkla... veya attığım bu thermaltake mi yoksa bumu Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU | ITOPYA
HABAR dedi: Gürültülü çalışıp çalışmadığı hakkında fikrim yok. İncelemelere bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki ben thermaltakeyi almayı düşünüyorumda çok mu kötü acaba furkan dağ dedi: peki ben thermaltakeyi almayı düşünüyorumda çok mu kötü acaba Genişletmek için tıkla... veya attığım bu thermaltake mi yoksa bumu Corsair VS Serisi VS550 550W 80PLUS PSU | ITOPYA