fuatX Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 112 6 Mayıs 2020 #11 hamzaa433 dedi: Bugün de gelmedi hocam, yarın inş. Arkadaşlar, ürün elime ulaştı. Ben memnun kaldım ses kalitesi gayet iyi ama biraz fazla ses veriyor dışarı, bana göre gene fiyatına göre alınabilir. Genişletmek için tıkla... kulakta rahat ediyormusun uzun kullanımda en önemlisi o
hamzaa433 dedi: Bugün de gelmedi hocam, yarın inş. Arkadaşlar, ürün elime ulaştı. Ben memnun kaldım ses kalitesi gayet iyi ama biraz fazla ses veriyor dışarı, bana göre gene fiyatına göre alınabilir. Genişletmek için tıkla... kulakta rahat ediyormusun uzun kullanımda en önemlisi o
H hamzaa433 Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 68 6 Mayıs 2020 #12 fuatX dedi: kulakta rahat ediyormusun uzun kullanımda en önemlisi o Genişletmek için tıkla... 30-40 dk civarı deneyimim oldu hiçbirisi hissetmedim neredeyse )
fuatX dedi: kulakta rahat ediyormusun uzun kullanımda en önemlisi o Genişletmek için tıkla... 30-40 dk civarı deneyimim oldu hiçbirisi hissetmedim neredeyse )
Clucthmeister Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 24 6 Mayıs 2020 #13 hamzaa433 dedi: 30-40 dk civarı deneyimim oldu hiçbirisi hissetmedim neredeyse ) Genişletmek için tıkla... Peki mikrofon ses kalitesi nasıl karşı tarafa düzgün bir şekilde gidiyor mu?
hamzaa433 dedi: 30-40 dk civarı deneyimim oldu hiçbirisi hissetmedim neredeyse ) Genişletmek için tıkla... Peki mikrofon ses kalitesi nasıl karşı tarafa düzgün bir şekilde gidiyor mu?
H hamzaa433 Centipat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 68 6 Mayıs 2020 #14 Clucthmeister dedi: Peki mikrofon ses kalitesi nasıl karşı tarafa düzgün bir şekilde gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu daha test edemedim PC elimde değil yarın ulaşınca ilk onu test ederim.
Clucthmeister dedi: Peki mikrofon ses kalitesi nasıl karşı tarafa düzgün bir şekilde gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu daha test edemedim PC elimde değil yarın ulaşınca ilk onu test ederim.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2020 #15 hamzaa433 dedi: Onu daha test edemedim PC elimde değil yarın ulaşınca ilk onu test ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir ?
hamzaa433 dedi: Onu daha test edemedim PC elimde değil yarın ulaşınca ilk onu test ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir ?
yiğitbaranakyuz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #16 White Chocolate Mocha dedi: Hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben aldım yazayım mikrofon sesi çok kaliteli değil ama idare eder bir mikrofonu var.
White Chocolate Mocha dedi: Hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben aldım yazayım mikrofon sesi çok kaliteli değil ama idare eder bir mikrofonu var.
M Mr.Ridrler Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 973 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #17 Hort. 300 liralık etiketle tavsiye eder misiniz?