Thermaltake UX100 ARGB işlemci hava soğutucu benim sistemime olur mu? Elimde var bir tane kullanmayı düşünüyorum.
Anakart: MSI H410M Pro.
İşlemci: i5 10400F.
Şu an Intel'in stok fanını kullanıyorum.
Thermaltake UX100 ARGB Lighting CPU Soğutucu; ASUS, ASRock, GIGABYTE ve MSI'ın 5V RGB özellikli anakartlarını senkronize etmeye hazır 16.8 milyon renk 15 ARGB LED, 9 yüksek hava akışlı kanat ve hidrolik rulman içerir. Özelleştirilmiş aydınlatma efektini kolayca değiştirin ve en üst düzey oyun...
Thermaltake UX100 ARGB Lighting CPU Soğutucu; ASUS, ASRock, GIGABYTE ve MSI'ın 5V RGB özellikli anakartlarını senkronize etmeye hazır 16.8 milyon renk 15 ARGB LED, 9 yüksek hava akışlı kanat ve hidrolik rulman içerir. Özelleştirilmiş aydınlatma efektini kolayca değiştirin ve en üst düzey oyun...
İtopya'dan almıştım orada 1200 soket yazmıyordu Hepsiburada'da ondan bir şüphelendim 1 sene oldu daha açmadım kutunun içini takmadım olmaz diye sağ olun.
o macunu biliyorum bi ara almayı düşünüyordum sahte çıkma iihtimali var diye almıyordum amazondan alırım peki bunun sahte olup olmadıgını nasıl anlıyoruz