M MTBlu Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 406 21 Nisan 2020 #1 Kullanım kitapçığına bakıyorum ama bir şey anlamadım. Nasıl sökeceğim bunu? Yandaki mandal gibi şeyleri kaldırmam mı, itmem mi gerekiyor anlamadım? AMD işlemciye takılı. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-04-21 at 16.40.37.jpeg 176,7 KB · Görüntüleme: 68 WhatsApp Image 2020-04-21 at 16.40.38.jpeg 169,9 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2020
Kullanım kitapçığına bakıyorum ama bir şey anlamadım. Nasıl sökeceğim bunu? Yandaki mandal gibi şeyleri kaldırmam mı, itmem mi gerekiyor anlamadım? AMD işlemciye takılı.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 21 Nisan 2020 #2 Mandalları itip oradaki çentikten kurtarmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS M MTBlu Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 406 21 Nisan 2020 #3 G8341 dedi: Mandalları itip oradaki çentikten kurtarmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağdaki mandalı sola doğru soldakini de sağa doğru iticem galiba ? Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Mandalları itip oradaki çentikten kurtarmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağdaki mandalı sola doğru soldakini de sağa doğru iticem galiba ?
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 21 Nisan 2020 #4 MTBlu dedi: Sağdaki mandalı sola doğru soldakini de sağa doğru iticem galiba ? Genişletmek için tıkla... Hayır, tek bir mandalı anakarta doğru doğru itin ve çentiğin zıt yönüne itin, ittiğiniz mandal kurtulduktan sonra diğer mandalı kurtarın. Artı 0 Eksi
MTBlu dedi: Sağdaki mandalı sola doğru soldakini de sağa doğru iticem galiba ? Genişletmek için tıkla... Hayır, tek bir mandalı anakarta doğru doğru itin ve çentiğin zıt yönüne itin, ittiğiniz mandal kurtulduktan sonra diğer mandalı kurtarın.
KS KS M MTBlu Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 406 21 Nisan 2020 #5 G8341 dedi: Hayır, tek bir mandalı anakarta doğru doğru itin ve çentiğin zıt yönüne itin, ittiğiniz mandal kurtulduktan sonra diğer mandalı kurtarın. Genişletmek için tıkla... İttirdim sabah ama pek bir şey olmadı. Ben biraz hassas davrandı galiba ama anakart esniyordu. İttireceğimden emin misiniz anakart doğru mandalı. Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Hayır, tek bir mandalı anakarta doğru doğru itin ve çentiğin zıt yönüne itin, ittiğiniz mandal kurtulduktan sonra diğer mandalı kurtarın. Genişletmek için tıkla... İttirdim sabah ama pek bir şey olmadı. Ben biraz hassas davrandı galiba ama anakart esniyordu. İttireceğimden emin misiniz anakart doğru mandalı.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 21 Nisan 2020 #6 MTBlu dedi: İttirdim sabah ama pek bir şey olmadı. Ben biraz hassas davrandı galiba ama anakart esniyordu. İttireceğimden emin misiniz anakart doğru mandalı. Genişletmek için tıkla... Evet, ittirmelisiniz. Artı 0 Eksi
MTBlu dedi: İttirdim sabah ama pek bir şey olmadı. Ben biraz hassas davrandı galiba ama anakart esniyordu. İttireceğimden emin misiniz anakart doğru mandalı. Genişletmek için tıkla... Evet, ittirmelisiniz.