Thermaltake V2 Plus Kasaya RX 6700 Ekran Kartı Sığar mı?

Miraç Gürbüz

Hectopat
Daha fazla  

Yukarıda belirtmiş olduğum kasaya aşağıda belirtmiş olduğum ekran kartı sığar mı?

Bu kasada yanlış hatırlamıyor isem ön kısmında demir var orayı keser iseniz rahatlıkla sığar YouTube'da bir videoda izlemiştim de hatırlamıyorum.

Bu kasada yanlış hatırlamıyor isem ön kısmında demir var orayı keser iseniz rahatlıkla sığar YouTube'da bir videoda izlemiştim de hatırlamıyorum.

Bu ızgara gibi olan kısımdan bahsediyosunuz sanırım HDD koyma yerleri eğer oradan bahsediyosanız sığmazsa tavsiyeni denerim teşekkürler.

Kart 242mm olması lazım. Kasa hakkında pek bilgi bulamadım. Sığar gibi duruyor.

Bu ızgara gibi olan kısımdan bahsediyosunuz sanırım HDD koyma yerleri eğer oradan bahsediyosanız sığmazsa tavsiyeni denerim teşekkürler.

Evet o kısımdan bahsediyorum.

Ekran kartı boy : 260 mm
Kasanın boy : 427 mm

Kasanın disk bölmeleri var yine de bana kalırsa sığar gibi. Bir tuhaf oldum ayrıca Çok uzun zaman önce bu kasayı satın almıştım.

Ekran kartı boy: 260 mm.
Kasanın boy: 427 mm.

Kasanın disk bölmeleri var yine de bana kalırsa sığar gibi. Bir tuhaf oldum ayrıca çok uzun zaman önce bu kasayı satın almıştım.

Bende 6.5 yıllık sistemimi ufak tefek değiştirmeye çalışıyorum az kaldı başarmama.

Bende 6.5 yıllık sistemimi ufak tefek değiştirmeye çalışıyorum az kaldı başarmama.
Umarım daha daha iyilerine sahip olursun. Ben de o kasanın içine ilk üst seviye ekran kartımı takmıştım. GTX 1080Ti Şu an bile var olan kasam 3-4 senelik Bu genişlik konusunda iş görüyor bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…