Batuhan Sert Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #31 Bendede malesef thermal take v200 kasa var , itopyadan bundle halinde almıştım görüntüsü çok güzel lakin sıcaklık değerleri biraz kötü , ön paneli nasıl deldiğinizi bizede anlatırsanız cok seviniriz
Bendede malesef thermal take v200 kasa var , itopyadan bundle halinde almıştım görüntüsü çok güzel lakin sıcaklık değerleri biraz kötü , ön paneli nasıl deldiğinizi bizede anlatırsanız cok seviniriz
FaLSe Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 934 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2020 #32 _bLaze dedi: Benim actirdigim deliklerde hafif izler kaldi daha dikkatli olabilirseniz daha hoş durabilir Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasadan aldım delikleri nasıl açtınız sıcaklık değerleri bulunduğumuz haziran ayında nasıl bilgi verirmisiniz lütfen. Teşekkürler.
_bLaze dedi: Benim actirdigim deliklerde hafif izler kaldi daha dikkatli olabilirseniz daha hoş durabilir Genişletmek için tıkla... Hocam bu kasadan aldım delikleri nasıl açtınız sıcaklık değerleri bulunduğumuz haziran ayında nasıl bilgi verirmisiniz lütfen. Teşekkürler.
Batuhan Sert Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2020 #33 bende delik açtırıcaktım , lakin klimalı ortamda kullanınca bir sıkıntı yaratmadı arkadaşlar