Thermaltake V200 PSU ile B450M PRO-VDH Plus çalışmıyor

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bundan 4 ay önce bilgisayarım açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. EZ Debug LED'lerde kafasına göre yanıyordu. Bazen RAM, bazen CPU veya VGA. İlk başta kasanın içindeki Thermaltake PSU'yu (Thermaltake V200 600W 80 Plus) başka bilgisayarda çalışıp çalışmadığını test ettim, çalışıyordu. Demek ki PSU'da sıkıntı yok diye düşündüm. Bilgisayarın bütün parçaları test edildi ve hepsi sıkıntısız çalışıyordu. Sorunu bulamamaya başladım ve artık sıkılmıştım. En son belki PSU'da olabilir diye yeni bir PSU sipariş ettim, Cooler Master MWE 650W V2 modelini. Bilgisayarıma montajını yaptım ve bilgisayardan görüntü alabildim. Gerçekten çok şaşırdım çünkü anakartım PSU seçiyordu. Aynı model başka PSU'yu (Thermaltake V200 600W 80Plus) arkadaşımdan aldım ve taktığımda yeniden görüntü alamıyordum. Yani resmen anakartım PSU seçiyordu. Şu an satın aldığım Cooler Master PSU ile kullanıyorum 2 ay oldu ve sıkıntısı yok sistemin. Yaşadığım internetten araştırdım pek bir şey de bulamadım. Yorumlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş

• MSI B450M PRO-VDH Plus
  • RTX 2070 Ventus GP
  • Ryzen 5 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı