Selamlar bilgisayarım için 3.5 inç bir HDD almayı düşünüyorum bu aralar. Ancak kasamda HDD için takılacak yer yok. Aslında kasanın içinde HDD için bir bölüm var ve oraya takılıyor. Ama benim o bölümde ne bir kızak ne de takmak için pin bulunuyor.(normalinde var ancak benim kasada onlar kırılmış veya içinden alınmış) kasayı ikinci el olarak aldığım için bunları bilemiyorum. Kasam Thermaltake V6 Black Edition. Aşağıya benim kasadaki HDD bölümünü koyuyorum. Aslında vida delikleri var ama onlar vida için değil. Çünkü HDD yatay olarak oraya küçük gelir. Büyük ihtimalle normalde olması gereken pinlerin gireceği kısım. En yakın zamanda kasamı değiştirmek istiyorum ancak şimdilik bunu yapmam zor hatta şimdilik HDD almam bile zor. Kasadan hiç memnun değilim arkadan geçmesi gereken CPU güç girişi için bile kasanın üstünde delik yok. O yüzden kasanın içindeki bütün kablolar dağınık halde. İyi forumlar herkese. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
Dipnot: Konuyu açtıktan sonra elimde böyle bir HDD kızağı buldum. İşe yararmı bu kızak? Aşağıya fotoğrafını koydum.