Y Yiğit Selim KARA Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 112 7 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar lütfen fiyat performansa bakmayın ve kasa önerisinde bulunmayın çünkü hazır sistem ve pek seçenek yok. Sorularım: Bu kasa alınır mı? PSU'su iyi mi? Hava Sirkülasyonu iyi mi?
Arkadaşlar lütfen fiyat performansa bakmayın ve kasa önerisinde bulunmayın çünkü hazır sistem ve pek seçenek yok. Sorularım: Bu kasa alınır mı? PSU'su iyi mi? Hava Sirkülasyonu iyi mi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 7 Haziran 2020 #2 Evet alınır, Mesh panel ve kaliteli Kasa.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 7 Haziran 2020 #3 J23 versiyonuna göre çok çok iyi bence de alınır.
Y Yiğit Selim KARA Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 112 7 Haziran 2020 #4 Yardımlarınız için teşekkürler.
FaLSe Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 934 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #5 Yiğit Selim KARA dedi: Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum aldınız mı ? Aldıysanız psu su performansı va nasıl ?
Yiğit Selim KARA dedi: Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum ama bende bu kasadan almayı düşünüyorum aldınız mı ? Aldıysanız psu su performansı va nasıl ?