2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 13 Mart 2022 #1 Arkadaşlar kasayı yeni aldım, kasanın üstünde düğme var. Fanların rengi değişiyor. Bunun için uygulaması var mı renkleri değiştirmek için? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2022
Arkadaşlar kasayı yeni aldım, kasanın üstünde düğme var. Fanların rengi değişiyor. Bunun için uygulaması var mı renkleri değiştirmek için?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #2 2pacshakur dedi: Arkadaşlar kasayı yeni aldım, kasanın üstünde düğme var. Fanların rengi değişiyor. Bunun için uygulaması var mı renkleri değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Software - Products TT RGB Plus ile yönetebilirsiniz sanırım.
2pacshakur dedi: Arkadaşlar kasayı yeni aldım, kasanın üstünde düğme var. Fanların rengi değişiyor. Bunun için uygulaması var mı renkleri değiştirmek için? Genişletmek için tıkla... Software - Products TT RGB Plus ile yönetebilirsiniz sanırım.
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 13 Mart 2022 #3 cumali_032 dedi: Software - Products TT RGB Plus ile yönetebilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam desteklemiyor herhalde.
cumali_032 dedi: Software - Products TT RGB Plus ile yönetebilirsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam desteklemiyor herhalde.