Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X3-65M1WE-00 ITOPYA'da
www.itopya.com
Bu kasa bulunuyor. Anakartım: ASUS Prime A320M-K, sistemi çalıştırdım kullanıyorum fakat fan rengi sabit sarı yanıyor bunu kontrol etmemin bir yolu yok mu? Herhangi program ürün vb. bir şeyle edilemez mi?
Kumandası yoksa "R" tuşuna basın muhtemelen oraya bağlanmıştır kontrol. Mod değişimez PC restlenirse reset switch pinlerini anakarttan çıkarın fanların bağlandığı kontrolcünüze monte ediniz. Bu sayede R tuşu RGB kontrol tuşu olacaktır.
Kumandası yoksa "R" tuşuna basın muhtemelen oraya bağlanmıştır kontrol. Mod değişimez PC restlenirse reset switch pinlerini anakarttan çıkarın fanların bağlandığı kontrolcünüze monte ediniz. Bu sayede R tuşu RGB kontrol tuşu olacaktır.
Kumandası yoksa "r" tuşuna basın muhtemelen oraya bağlanmıştır kontrol. Mod değişimez PC restlenirse reset Switch pinlerini anakarttan çıkarın fanların bağlandığı kontrolcünüze monte ediniz. Bu sayede r tuşu RGB kontrol tuşu olacaktır.