Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 22 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar 600W PSU'lu halini aldım. Ancak yan kapağı açılmıyor. Yardım edin nolur. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2018
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #2 Vidaları açtın mı? Fotoğraf paylaş.
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 22 Haziran 2018 #3 G4560 dedi: Vidaları açtın mı? Fotoğraf paylaş. Genişletmek için tıkla... Açik abi acik herşeyi denedim. Kapağı alip kendime doğru çektim ittim ettim ancak olmuyor 1 gram kıpırdamıyor.
G4560 dedi: Vidaları açtın mı? Fotoğraf paylaş. Genişletmek için tıkla... Açik abi acik herşeyi denedim. Kapağı alip kendime doğru çektim ittim ettim ancak olmuyor 1 gram kıpırdamıyor.
L Lonelyest Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 201 Makaleler 3 22 Haziran 2018 #4 Furkan Ertem dedi: Açik abi acik herşeyi denedim. Kapağı alip kendime doğru çektim ittim ettim ancak olmuyor 1 gram kıpırdamıyor. Genişletmek için tıkla... vidalarını açtıktan sonra sola doğru sürgü gibi çekeceksin.
Furkan Ertem dedi: Açik abi acik herşeyi denedim. Kapağı alip kendime doğru çektim ittim ettim ancak olmuyor 1 gram kıpırdamıyor. Genişletmek için tıkla... vidalarını açtıktan sonra sola doğru sürgü gibi çekeceksin.
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 22 Haziran 2018 #5 Lonelyest dedi: vidalarını açtıktan sonra sola doğru sürgü gibi çekeceksin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancsk tutacak bir yeri yok cekiyorum olmuyor psudunda cizz sesler geliyor en iyisi değişmek
Lonelyest dedi: vidalarını açtıktan sonra sola doğru sürgü gibi çekeceksin. Genişletmek için tıkla... Denedim ancsk tutacak bir yeri yok cekiyorum olmuyor psudunda cizz sesler geliyor en iyisi değişmek
L Lonelyest Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 201 Makaleler 3 22 Haziran 2018 #6 Furkan Ertem dedi: Denedim ancsk tutacak bir yeri yok cekiyorum olmuyor psudunda cizz sesler geliyor en iyisi değişmek Genişletmek için tıkla... kardeşim aynı kasayı kullanıyorum doğru vidaları aldığından emin ol birazda güç uygula. ayrıyeten bunu yaparken gücü kapat
Furkan Ertem dedi: Denedim ancsk tutacak bir yeri yok cekiyorum olmuyor psudunda cizz sesler geliyor en iyisi değişmek Genişletmek için tıkla... kardeşim aynı kasayı kullanıyorum doğru vidaları aldığından emin ol birazda güç uygula. ayrıyeten bunu yaparken gücü kapat
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 22 Haziran 2018 #7 Lonelyest dedi: kardeşim aynı kasayı kullanıyorum doğru vidaları aldığından emin ol birazda güç uygula. ayrıyeten bunu yaparken gücü kapat Genişletmek için tıkla... Psu lu modeli mi?
Lonelyest dedi: kardeşim aynı kasayı kullanıyorum doğru vidaları aldığından emin ol birazda güç uygula. ayrıyeten bunu yaparken gücü kapat Genişletmek için tıkla... Psu lu modeli mi?
L Lonelyest Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 201 Makaleler 3 22 Haziran 2018 #8 Furkan Ertem dedi: Psu lu modeli mi? Genişletmek için tıkla... evet
Furkan Ertem Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 374 Makaleler 1 Yer İzmir, Konak 22 Haziran 2018 #9 Budur nasil cekeyim
L Lonelyest Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 201 Makaleler 3 22 Haziran 2018 #10 Furkan Ertem dedi: Budur nasil cekeyim Genişletmek için tıkla... arka tarafa doğru sürgüymüş gibi kaydıracaksın. cam kısmını karşına aldığında sola doğru
Furkan Ertem dedi: Budur nasil cekeyim Genişletmek için tıkla... arka tarafa doğru sürgüymüş gibi kaydıracaksın. cam kısmını karşına aldığında sola doğru