Thermaltake View 27 soğutma sistemi tavsiyesi

ibrahim 91

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sound Engineer
Oyun odaklı ve günlük kullanım için bir sistem topluyorum. Bazı parçaları alıp bazı parçaların çıkmasını beklediğim sistem için soğutma konusun da kararsız ve tecrübesizim. Overclock yapmayı düşünüyorum yani %90 yaparım. Sistemi toplarken ileriye dönük ve mantıklı bir alışveriş yapmaya çalıştım. (Bileşenlerin kalitesinin birbirine yakın olması gibi.) Forumu ve ilgili konuları sıklıkla takip ediyorum şu sıralar bu konuya odaklandım, bilgi birikimi ve tecrübe sahibi abiler ve arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Sizlerden ricam X marka bi soğutucu önerip geçmeniz değil. Örneğin ''x bir soğutucuya x bir fan daha takıp radyatörü eksoz fanının oraya yerleştir önden bir fan takıp içerdeki hava sirkilasyonunu sağlasın'' gibi vs. vs. Zaten konu hakkında bilgi sahibi kişilerin beni anladığını düşünüyorum, saygılar ve sevgiler. Ayrıca soğutma için 500 TL ayırdım. (Custom sıvı soğutma denildiğini duyar gibiyim ama maalesef.)
Sistem şu şekilde;
  • Thermaltake View 27 mid.Tower (alındı)
  • Intel Core i5 7600K (alındı)
  • MSI Z270 Gaming M3 (alındı)
  • AMD VEGA (4 gözle bekleniyor)
  • Samsung 960 evo 500 GB SSD (alındı)
  • G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 (alındı)
  • Evga SuperNova 750 G2 (bekleniyor)
  • Samsung CFG70 24'' Gaming Monitor (alındı)

71Zr8DSK4+L._SY450_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler öncelikle. Soğutmayla alakalı pek bi bilgim yok. Sadece sana kasanla ilgili bir şey sormak istiyorum. Sen o kasayı alınca içinden sıvı soğutma çıkıyor mu? Borular falan kasayla mı geliyo? Ayrıca ekran kartı ve işlemciye takılan aparatlar da varmış. Onlar da geliyorsa bi söyler misin? Teşekkürler, iyi forumlar.

İyi günler öncelikle. Soğutmayla alakalı pek bi bilgim yok. Sadece sana kasanla ilgili bir şey sormak istiyorum. Sen o kasayı alınca içinden sıvı soğutma çıkıyor mu? Borular falan kasayla mı geliyo? Ayrıca ekran kartı ve işlemciye takılan aparatlar da varmış. Onlar da geliyorsa bi söyler misin? Teşekkürler, iyi forumlar.
Merhaba, Kasayı ben kullanmıştım. İçinden sadece iki adet ledsiz fan çıkıyor. Birde montaj vidaları çıkıyor. Satılan fiyata bakarsanız ve custom sıvı soğutma parçalarının fiyatlarını araştırırsanız kasanın içinden o ekipmanların çıkmayacağını anlarsınız zaten :). Ayrıca bahsettiğiniz riser kablosu da çıkmıyor. Onu ayrı satın alıyorsunuz. Bu arada bu tür bilgileri öğrenmek için Youtube'da ürünün adını yazarak ''open box'' diye yada ''kutu açılışı'' diye arattırırsanız, o ürünün kutusundan ne gibi ekipmanlar çıkıyor öğrenebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı