gokdenizz Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 87 Çözümler 1 Dün 23:35 #1 Merhaba. Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa aldım fakat fan RGB'lerini nasıl kontrol edebilirim? Bilgi verir misiniz?
Merhaba. Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa aldım fakat fan RGB'lerini nasıl kontrol edebilirim? Bilgi verir misiniz?
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 145 Yer İstanbul Dün 23:40 #2 Anakartınıza ARGB bağlantılarını yaptıktan sonra sahip olduğunuz anakart yazılımı üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Anakartınıza ARGB bağlantılarını yaptıktan sonra sahip olduğunuz anakart yazılımı üzerinden kontrol edebilirsiniz.
gokdenizz Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 87 Çözümler 1 Bugün 00:00 #3 Anakartım ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart itopyadan hazır kurulu aldım bağlantısı yapılmışmı nasıl bakabilirim veya nasıl bağlayabilirim
Anakartım ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart itopyadan hazır kurulu aldım bağlantısı yapılmışmı nasıl bakabilirim veya nasıl bağlayabilirim
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 145 Yer İstanbul Bugün 00:02 #4 gokdenizz dedi: Anakartım ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart itopyadan hazır kurulu aldım bağlantısı yapılmışmı nasıl bakabilirim veya nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam ışıkları yanıyor mu fanın? Arka kapağı açıp, beyaz portlara gelen ARGB kablosu olması lazım.
gokdenizz dedi: Anakartım ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart itopyadan hazır kurulu aldım bağlantısı yapılmışmı nasıl bakabilirim veya nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam ışıkları yanıyor mu fanın? Arka kapağı açıp, beyaz portlara gelen ARGB kablosu olması lazım.
gokdenizz Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 87 Çözümler 1 Bugün 00:04 #5 Evet yanıyor kasa üzerinde R tuşuna bastıkca da değişiyor fakat ben bunu soğutucum olan CORSAIR iCUE H100i ELITE LCD XT 2.1" IPS LCD 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aynı renklere ayarlamak istiyorum
Evet yanıyor kasa üzerinde R tuşuna bastıkca da değişiyor fakat ben bunu soğutucum olan CORSAIR iCUE H100i ELITE LCD XT 2.1" IPS LCD 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aynı renklere ayarlamak istiyorum
R roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.348 Makaleler 2 Çözümler 145 Yer İstanbul Bugün 00:05 #6 gokdenizz dedi: Evet yanıyor kasa üzerinde R tuşuna bastıkca da değişiyor fakat ben bunu soğutucum olan CORSAIR iCUE H100i ELITE LCD XT 2.1" IPS LCD 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aynı renklere ayarlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı renklere ayarlamak istiyorsanız fanların ARGB bağlantısını anakarta yapıp SignalRGB uygulamasını indirip senkronize şekilde yapabilirsiniz.
gokdenizz dedi: Evet yanıyor kasa üzerinde R tuşuna bastıkca da değişiyor fakat ben bunu soğutucum olan CORSAIR iCUE H100i ELITE LCD XT 2.1" IPS LCD 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aynı renklere ayarlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı renklere ayarlamak istiyorsanız fanların ARGB bağlantısını anakarta yapıp SignalRGB uygulamasını indirip senkronize şekilde yapabilirsiniz.
gokdenizz Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 87 Çözümler 1 Bugün 00:42 #7 roxy1881 dedi: Hocam ışıkları yanıyor mu fanın? Arka kapağı açıp, beyaz portlara gelen ARGB kablosu olması lazım. Eki Görüntüle 2623692 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki ADD-GEN 2-3 olan yerde bir bağlantı mevcut fakat anakartın yazılımında da SignalRgb de de kasam gözükmüyor SignalRgb de klavyemin renkleri değişiyor sadece hocam
roxy1881 dedi: Hocam ışıkları yanıyor mu fanın? Arka kapağı açıp, beyaz portlara gelen ARGB kablosu olması lazım. Eki Görüntüle 2623692 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki ADD-GEN 2-3 olan yerde bir bağlantı mevcut fakat anakartın yazılımında da SignalRgb de de kasam gözükmüyor SignalRgb de klavyemin renkleri değişiyor sadece hocam