F FENERBAHC3 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 Marix dedi: PSU ile birlikte olduğu için fiyatları iyi, ama 71'den soğutma performansı beklemeyin, 51'in yan kapakta bir hava girişi var, o bir nebze daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben kapak açık kullanıyorum genelde PClerimi sol kapak hep açık olur.
Marix dedi: PSU ile birlikte olduğu için fiyatları iyi, ama 71'den soğutma performansı beklemeyin, 51'in yan kapakta bir hava girişi var, o bir nebze daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben kapak açık kullanıyorum genelde PClerimi sol kapak hep açık olur.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.726 Çözümler 972 12 Ekim 2024 #12 Tozlanma dert değilse kullanılabilir.
F FENERBAHC3 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #13 Marix dedi: Tozlanma dert değilse kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yok üfleme makinesi falan aldım tozlanma için zaten arada söküyorum termal macunları yeniliyorum temizliyorum geri takıyorum.
Marix dedi: Tozlanma dert değilse kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yok üfleme makinesi falan aldım tozlanma için zaten arada söküyorum termal macunları yeniliyorum temizliyorum geri takıyorum.