Thermaltake vs Cooler Master

• Konuyu başlatan Selvan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.571

Selvan

Decapat
Sistemim (Ryzen 3 1300X - GTX 1050 - A320M - 8GB 2400Mhz )
Bu sisteme hangi PSU daha iyi ve güvenilir olur? Öyle gösterişe çok meraklı değilim sessiz olursa güzel olur.
1.Thermaltake smart RGB 500W +80plus
2.CoolerMaster watt 80plus 500W
374639

(Başka PSU önermeyin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Thermaltake daha iyidir. Hiç değilse 80+ sertifikalı. Başka psu önerme demişsiniz. Fakat 500W psu için bu fiyatlar gerçekten fazla.

Thermaltake ürününün 700W olan güç kaynağını kullanıyorum. Memnun muyum? eh işte. Ses sorunu yok, sisteme bir zararı da yok fakat modüler olmaması beni yoruyor biraz. Zaten sistemimde değiştirmek istediğim tek parça o sanırım fakat hiçbir şikayetim yok. Sadece benim sistemime yakışmıyor o yüzden.

@Selvan Ben de o iki ürün arasında kalmıştım thermaltake almıştım. Coolermaster güç kaynağında 1-2 olumsuz yorum okumuştum, thermaltake ürününde ise olumsuz yorum görmemiştim ve o yüzden satın almıştım. Benimki biraz aceleye gelmişti ama inanın şu an ürün elimde bir sorunu yok ama pek sevmiyorum ürünü. Size kalmış tamamen ikisi de aynı neredeyse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı