Frudo Fagins Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2019 #1 Başlıkta belirtiğim kasaya sahibim. WD 3,5" HDD aldım, fakat montajını yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2019
Başlıkta belirtiğim kasaya sahibim. WD 3,5" HDD aldım, fakat montajını yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Katosh Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 42 Yer KARABÜK Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #2 Frudo Fagins dedi: Başlıkta belirtiğim kasaya sahibim. WD 3,5" HDD aldım, fakat montajını yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende ayni kasayi kullanıyorum. Ön paneli sökerek montajladım.
Frudo Fagins dedi: Başlıkta belirtiğim kasaya sahibim. WD 3,5" HDD aldım, fakat montajını yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bende ayni kasayi kullanıyorum. Ön paneli sökerek montajladım.
Frudo Fagins Kilopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #3 Ön paneli nasıl söktün?
Katosh Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 42 Yer KARABÜK Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #4 İç tarafta plastik tırnaklar var. Onları sıkıp dışarı iteceksin. Frudo Fagins dedi: Ön paneli nasıl söktün? Genişletmek için tıkla...
İç tarafta plastik tırnaklar var. Onları sıkıp dışarı iteceksin. Frudo Fagins dedi: Ön paneli nasıl söktün? Genişletmek için tıkla...