T Tiwelen Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 66 1 Ocak 2020 #1 İlk bölüm de sıkışıp kaldım. Zombiler saldırıyor atlatıyorum ama oyun hala devam ediyor. Bütün zombileri öldürdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2020
İlk bölüm de sıkışıp kaldım. Zombiler saldırıyor atlatıyorum ama oyun hala devam ediyor. Bütün zombileri öldürdüm.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2020 #2 Oyun orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS T Tiwelen Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 66 1 Ocak 2020 #3 Cruslan dedi: Oyun orjinal mi? Genişletmek için tıkla... evet origin access Artı 0 Eksi
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2020 #4 Tiwelen dedi: evet origin access Genişletmek için tıkla... Internetten oynanış videolarına bakın. Belki çekmeniz gereken kol veya levye vardır? Eğer sorun olduğunu düşünmüyorsanız oyun için güncelleme bekleyin. Oyun yapımcısına bildirin. Artı 0 Eksi
Tiwelen dedi: evet origin access Genişletmek için tıkla... Internetten oynanış videolarına bakın. Belki çekmeniz gereken kol veya levye vardır? Eğer sorun olduğunu düşünmüyorsanız oyun için güncelleme bekleyin. Oyun yapımcısına bildirin.