Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.718 Makaleler 2 Çözümler 14 8 Ekim 2020 #1 Merhabalar, firma para iadesi vermediği için THH başvurusu yapmıştım. Bugün firma tarafından mail geldi paranın askıda kaldığını ve tekrardan sürecin başlayacağını söyledi para yatınca başvuruyu iptal etmek istiyorum nasıl iptal edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Merhabalar, firma para iadesi vermediği için THH başvurusu yapmıştım. Bugün firma tarafından mail geldi paranın askıda kaldığını ve tekrardan sürecin başlayacağını söyledi para yatınca başvuruyu iptal etmek istiyorum nasıl iptal edebilirim?
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #2 İlgili THH'ye gidip iptal için dilekçe vermeniz lazım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.718 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Ekim 2020 #3 thelordof dedi: İlgili Thh'ye gidip iptal için dilekçe vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Kaymakamlığa gidip işimi hallettim. Eğer dilekçe vermeye gitseydim dilekçeyi kaymakamlığa götürüp vermem gerekiyordu değil mi?
thelordof dedi: İlgili Thh'ye gidip iptal için dilekçe vermeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Kaymakamlığa gidip işimi hallettim. Eğer dilekçe vermeye gitseydim dilekçeyi kaymakamlığa götürüp vermem gerekiyordu değil mi?
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #4 Yeniçocuk dedi: Kaymakamlığa gidip işimi hallettim. Eğer dilekçe vermeye gitseydim dilekçeyi kaymakamlığa götürüp vermem gerekiyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... İlçe heyetler Kaymakamlık içinde oluyor. Siz de o şekilde halletmişsiniz sanırım.
Yeniçocuk dedi: Kaymakamlığa gidip işimi hallettim. Eğer dilekçe vermeye gitseydim dilekçeyi kaymakamlığa götürüp vermem gerekiyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... İlçe heyetler Kaymakamlık içinde oluyor. Siz de o şekilde halletmişsiniz sanırım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.718 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Ekim 2020 #5 thelordof dedi: İlçe heyetler kaymakamlık içinde oluyor. Siz de o şekilde halletmişsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet kaymakamlığa gidip hallettim.
thelordof dedi: İlçe heyetler kaymakamlık içinde oluyor. Siz de o şekilde halletmişsiniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet kaymakamlığa gidip hallettim.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #6 Yeniçocuk dedi: Evet kaymakamlığa gidip hallettim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.