THH başvurusu başarılı olduktan sonra ne yapılmalı?

eirem

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar heyet toplanmış ve karara bağlanmış mesele. Sonucu adam bana söylemedi tebligat ve sistem üzerinden bildirilecek dedi. Söylemediğine göre olumsuz şeklinde yorumladım. Net sonucu ekleyeceğim.

Arkadaşlar kazandim. Firma ile iletisime geceyim mi bekleyeyim mi itirazi.

Firmanın sonuca itiraz hakkı ve süresi var.

İtiraz ederse durum yaş zira bundan sonrası mahkeme demek.

İtiraz etmezse onlar iletişime geçer zaten. Ücret iadesi ise IBAN filan isterler.

Firmanın sonuca itiraz hakkı ve süresi var.

İtiraz ederse durum yaş zira bundan sonrası mahkeme demek.

İtiraz etmezse onlar iletişime geçer zaten. Ücret iadesi ise IBAN filan isterler.

Hocam ekranda olu pixel var kanuna gore 1 tane bile olsa degisim ve iade hakkim var 14 gun icinde cayma hakki kapsaminda degisim veya iadeyi de reddetti firma. Mahkemeye de basvursa sonuç alabilecegini sanmiyorum.

Hocam ekranda olu pixel var kanuna gore 1 tane bile olsa degisim ve iade hakkim var 14 gun icinde cayma hakki kapsaminda degisim veya iadeyi de reddetti firma. Mahkemeye de basvursa sonuç alabilecegini sanmiyorum.

İadeyi reddetse anlarım da değişimi de reddettiğini göre itiraz edebilir bence.

Sonuç alıp alamamasindan bağımsız olarak, Tüketici Mahkemesi yoluyla itiraz edebilir. 15 gün bu süre.
15 gün geçtikten sonra, THH kararı kesindir ve geri dönüşü olmaz. Firma da sizinle iletişime geçecektir.

Bekleyeyim o halde.

Bekleyeyim o halde.
Süre 15 mi 30 gün mü emin değilim ama karar satıcıya tebliğ edildiğinden itibaren başlar. Yani eğer bekleyeceksiniz, hemen 16. Gün satıcı ile iletişime geçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…