cakiltepefe Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 İyi günler. ASUS servisi ile yaşadığım bir sorundan dolayı tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Bugün karar formunda talebimin onaylandığını ve cihazımın misli ile değiştirilmesine karar verildiğini gördüm. Bundan sonra ne yapmalıyım?
İyi günler. ASUS servisi ile yaşadığım bir sorundan dolayı tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Bugün karar formunda talebimin onaylandığını ve cihazımın misli ile değiştirilmesine karar verildiğini gördüm. Bundan sonra ne yapmalıyım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.151 Makaleler 3 Çözümler 194 16 Nisan 2025 #2 Satın aldığınız yerle iletişime geçin.
cakiltepefe Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 ItsAllGoodman dedi: Satın aldığınız yerle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... İtiraz edilmemesi için 15 gün bekleyin gibisinden bir yazı okumuştum doğru mudur yoksa hemen iletişime geçmeli miyim? cakiltepefe dedi: İtiraz edilmemesi için 15 gün bekleyin gibisinden bir yazı okumuştum doğru mudur yoksa hemen iletişime geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 17 Nisan 2025
ItsAllGoodman dedi: Satın aldığınız yerle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... İtiraz edilmemesi için 15 gün bekleyin gibisinden bir yazı okumuştum doğru mudur yoksa hemen iletişime geçmeli miyim? cakiltepefe dedi: İtiraz edilmemesi için 15 gün bekleyin gibisinden bir yazı okumuştum doğru mudur yoksa hemen iletişime geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisi olan var mı?