THH sonucu ne olur?

NewUserr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 28 Haziran'da Instagram'da bir sayfa üzerinden saat sipariş ettim. Saat elime başarıyla ulaştı ancak sayfalarındaki paylaşımda olan saatle alakası yoktu. Ben de doğal olarak iade etmek istedim. Belirteyim ki adamların kendi sitesinde de her türlü iade kabul ettikleri yazıyor. Ekran görüntüleriyle elimde. Günümüz itibarıyla 2-3 gündür iade etmek istediğime ilişkin mesajlarıma sözde 7/24 aktif WhatsApp destek hattı dönmüyor, bunların da ekran görüntülerine sahibim. Her neyse ben son ikazımı da yaptım. Resmi makamlara gideceğim rica ediyorum ilgilenin diye ancak cevap yoktu. Ben de tüketici hakem heyetine başvurdum. Başvurdum ancak mâlum Türkiye'de yaşıyoruz ve hukuki süreç ne kadar hızlı işler hatta işler mi, umursarlar mı bilmiyorum. Sizce sonuç ne olur bu tarz deneyimleri olan kişilerin yorumuna açığım.
Düzenleme: Arkadaşlar işletmenin whatsapp profilinde farklı adres var benim THH’e verdiğim adres sitelerinde yazan farklı adresti. Sorun olur mu, muhtemelen dolandırıcılık vakası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı