THH tazminat davası nasıl açılır?

Öyle bir durum yok. Misli ile değişim kararı çıktığı zaman bana ya GTX 1650, RX 570 onlarda ellerinde yoksa daha yüksek model vermek zorundalar. Bu konuda tüketici ne derse onu yapmak zorunda firma. Ben değil hakem heyeti söylüyor bunu.

İcra takibini elektronik ortam üzerinden nerede gerçekleştirebilirim? E-Devlet üzerinde bununla ilgili bir başvuru sitesi var mı?
Hocam ne zaman aldınız bu kartı? Ben 1 sene önce aldım tek olarak 1270 TL ile. eğer siz hazır sistemde alıp faturaya bu şekilde işlediyseler o halde benim gibi bir durum yaşadığınızda daha az ödemek için yapıyorlar bunu.

Uyap üzerinden yapılıyor herhalde, bir kontrol et istersen.

Evet hocam hazır sistem olarak aldım. Hazır sisteme bakarken içinde ki ekran kartının fiyatına da baktım, 5.000 lirayı geçiyordu ama faturaya bu şekilde işlemişler.
25-06-2021

Asla geri adım atmayın. Fatura tutarını iade etmek işlerine geliyor tabi. Ayıpsız misli ile değişmek zorundalar. Kimse kendinin kanundan üstün görmeyecek! Fatura tutarına o kart alınıyor mu alınmıyor. Seve seve...
Eğer e-devlet üzerinden olmuyorsa en yakın adliyeye gidip THH kararı ile tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. İlk etapta mahkeme vb masraf ödersiniz ancak sonrasında bütün masrafları adı geçen firma ödeyecektir.
Bir sanal kart açın ona göndersinler yaptığın saçma.

E-devlet üzerinden açabilirsin.
Siz olsanız kabul eder misiniz? O fiyata ne alacaksınız?

Bir sanal kart açın ona göndersinler yaptığın saçma.

e-Devlet üzerinden açabilirsin.

Senin gibileri anlamak zor. Adam alamıyor ürünü güncel fiyatıyla okusana adamın ne yazdığını. Sizin gibiler var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…