THH'de bilirkişi servis suçlu dedi, sonucu ne olur?

mhmmtklc

Centipat
Merhaba dostlar.
Aldığım ASUS gamin laptop için Thh'de başvuru yapmıştım. En son olarak bilirkişi görüşü istendi yazıyordu. Geçtiğimiz hafta laptobu götürüp bugün aldım. Sonucun şahsınca ne sonucu olur diye sorduğumda yaptığım incelemelerde sizin bir hatanızın olmadığı, servis noktasından kaynaklı olduğu söylendi. Sonuc büyük ihtimal ile olumlu çıkar dedi. Sizce dediği gibi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bilirkişi yaptığı incelemeyi rapor halinde kurula sunacaktır. Kurul kararı verecek olan kısım oluyor. Ortalama 1 ay içerisinde karar çıkar. Muhtemelen sizin için olumlu olacaktır ama genede beklemeniz gerekecek. Bekleyip sonucu görebilirsiniz.

Konuyu biraz anlatın. Ne için servise verildi? Ne işlem gördü THH'ye başvurdunuz?

Özür dilerim haklısınız tabii ki de anlatıyorum ASUS TUF Gaming laptop aldım aldığım 3ay içerisinde 5kere servise gitmiş olmakla beraber her servise gidip gelmesinden sonra cihaz daha da bir bozuk halde bana geri geldı en son geldiğinde cihazdan parça çalımı bile oldu o derece her gonderişimde değişim talebinde olmamla birlikte onaylanmayıp en sonunda sıvı teması var dendi :D haalbukı 3ay içerisinde 75gün serviste kaldı THH başvurdum bendebilirkişi görüşü istendi en son bende gidip verdim inceledi ve bugün aldım hocam

Servise gitme sebebleri: HDD arızası ve sesli çalışması işlemci fanı tarafında cızırtılar olması yüksek seste cızırtılar ve sürekli çalışan fan

Özür dilerim haklısınız tabii ki de anlatıyorum ASUS TUF Gaming laptop aldım aldığım 3ay içerisinde 5kere servise gitmiş olmakla beraber her servise gidip gelmesinden sonra cihaz daha da bir bozuk halde bana geri geldı en son geldiğinde cihazdan parça çalımı bile oldu o derece her gonderişimde değişim talebinde olmamla birlikte onaylanmayıp en sonunda sıvı teması var dendi :D haalbukı 3ay içerisinde 75gün serviste kaldı THH başvurdum bendebilirkişi görüşü istendi en son bende gidip verdim inceledi ve bugün aldım hocam

Servise gitme sebebleri: HDD arızası ve sesli çalışması işlemci fanı tarafında cızırtılar olması yüksek seste cızırtılar ve sürekli çalışan fan
bende başvuru yaptım uzun süredir bekliyorum, sizin sonuç ne oldu ?

Dolar olarak mi aldiniz onu anlamadim, genelde ne ödersiniz size o iade edilir, nasıl fazla para aldınız ki.

Konu mahkemeye gitmiş. Mahkemeler "emsal ürün" kararı verebiliyor mağduriyet yaşanmaması için.

Eğer ortada bir mağduriyet, ayıplı ürün varsa birebir değişim, eğer üretilmiyorsa bir üst model ile değişim veya ürünün güncel fiyatı, emsal ürün fiyatı üzerinden iade yapılabilir.

Tabii konu sahibi tam neler yaşandığını daha iyi anlatır. Benim bilgim bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı