THH'ye Fatura Sahibi hariç başvurulur mu?

Dostum belli ki babanın E-Devlet şifresi yok, size zahmet hafta içi bir gün PTT üzerinden şifre edinin.
Emin ol yukarıda sorduğun seçenekten çok daha maliyetsiz ve çok daha basit bir çözüm öneriyorum sana. Babanın hesabı ile giriş yap, devamında süreci istediğin gibi tek elden yürütebilirsin.

Hocam farklı bi sorunum var dediğim gibi babam faturayı bana devredebilirmi?

İkamet ettiğiniz ilçenin kaymakamlığına giderek de başvuru yapabilirsin sizin için problem olmayacaksa. Birinci derece yakınlar fiziken başvuruda bulunabiliyorlar. Ancak internet üzerinden mobil imza gerekli.

Satış sözleşmesinin iki gündelik kullanıcı arasında nasıl düzenlendiğini bilmiyorum. Bir ara avukat bir büyüğüm ile sohbet ederken bahsetmişti konudan.

Söylediğinizden birşey çıkaramadım fakat fiziken başvurabilirmiyim eminmisiniz? Ve fatura bana devir edilebilir mi?

Fiziken de başvurulabilir, E-Devlet sistemine eklenmeden önce bu şekilde işliyordu zaten işler. THH birinci derece yakınlar başvurabilir şeklinde yazmış, yanlış bir bilgi olsa resmi web sayfalarında yer almazdı.

Bulunduğun ilçedeki tüketici hakem heyetini arayıp sorabilir, emin olabilirsin yine de.

Fatura bana devr edilebilirmi evet veya hayır olarak cevaplarsanız sevinirim.

O konuda bilgim yok ancak tüm noterlerin işlem ücretleri bakanlık tarafından standart bir tarife üzerinden belirlenir. Notere gidersen amacını söylersin, ona göre fiyatı belirtirler. THH'yi de ara istersen yanlış bir belge olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…