THH'ye nasıl yazılmalı?

Fatura kestiyse, kopyasını çıkartıp versin. Cihaz bilgilerinden seri numarasını mı istiyor?
Evet hocam seri numarasını istedi verdik. Durun sorayım bir

Evet hocam seri numarasını istedi verdik. Durun sorayım bir
Hocam bu adam kendi bu ürünü aldığında kendi adına kesilmiş faturayı yazıyor bizim adımıza kesilmiş bir fatura yok sanırım kendi adına kesilmiş faturadan bahsediyor. Ben adama yazdım nüshası varsa atın diye adam bakıcam vs diye uzatıyor ne yapayım? Buradan dm atılıyor mu konuşmaları vs atayım size.
Fatura kestiyse, kopyasını çıkartıp versin. Cihaz bilgilerinden seri numarasını mı istiyor?

Faturayı bulmuş hocam bence yeni kesti... Thh ye garantiyi mi şikayet edeyim satıyıcı mı?

Son düzenleme:

Faturadaki bilgiler ile satıcıyı şikayet edeceksiniz.

e-Devlet üzerinden başvuru yaparken elinizde olan servis raporu, konuşma tarzı ne varsa PDF olarak ekleyin.

Tekrardan belirtiyorum, iade mi değişim mi istediğinizi belirleyin ve başvuruda sadece ondan tanesinden bahsedin. Hem değişim hem iade şeklinde değil, birisini seçip ona göre yazın.

Hocam jbl ide aradım seri numarasını istediler daha önce destek kaydı açılmamış. Sanırım adam yalan üstüne yalan söyledi garantiye göndermemiş anladığım kadarıyla.

Hocam JBL IDE aradım seri numarasını istediler daha önce destek kaydı açılmamış. Sanırım adam yalan üstüne yalan söyledi garantiye göndermemiş anladığım kadarıyla.

Elinizde satıcı ile aranızda geçen herhangi bir yazılı beyan var mı?

Yoksa bence hiç uğraşmayın bundan sonraki süreci JBL ile ilerletin, servise yollayın rapor isteyin. Her türlü THH'den daha hızlı olur.

Ürünü alalı 6 ay dolmamıştı değil mi, verilen fatura tarihi ne zaman?

Verilen fatura tarihi 25 aralık 2023. Maalesef yazılı belge yok. Garantiye göndericez bu sefer biz gönderiyoruz garantiden gelince yapılmazsa thh yazmak mantıklı mı?

Verilen fatura tarihi 25 aralık 2023. Maalesef yazılı belge yok. Garantiye göndericez bu sefer biz gönderiyoruz garantiden gelince yapılmazsa thh yazmak mantıklı mı?
Evet hocam mantıklı, sonuçta elinizde satıcı ile aranızda geçen olay için belge yok. Servise iletin, 6 ay geçmedi için tamir istemediğinizi para iadesi istediğinizi belirtin (sözlüye ek olarak mail atın ki elinizde belge bulunsun). Servis tamir ederse THH'ye başvurabilirsiniz.

İlk 6 ayda ortaya çıkan ayıplarda tüketici istediği seçimlik hakkını kullanabilir. Servis eğer üründe arıza tespit ederse ürünün ayıplı olduğu kesinleşir ve talebinizi yerine getirmek zorundadır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-12-15-28-04-289_com.google.android.apps.docs.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 18
Hocam ürünü garantiye gönderdik kargoda. Mail adreslerini istedim ellerine ulaşınca destek kaydı açılacakmış. Mesaj gelir dediler. O zaman atabilirmişim video vs. Onları atıp değişim yada iadeden hangisini istediğimi belirteceğim.

Ne tür bir mail atmalıyım peki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…