aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.062 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Kasım 2020 #1 Thief hiç oynamadım videosunu da izledim ama çok beğenmemiştim. Fiyatı ucuzlamış oynayanlar varsa alınır mı?
Thief hiç oynamadım videosunu da izledim ama çok beğenmemiştim. Fiyatı ucuzlamış oynayanlar varsa alınır mı?
Nashtic Centipat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Aincrad 17 Kasım 2020 #2 Grafikleri şu dönemde pek açmayabilir, ben oynadığımda çok zevk almıştım. İlk izlenimi çok hoşunuza gitmediyse zaten çok da saracağını sanmam, alıp deneyip iade edebilirsiniz 2 saat içinde. Artı 0 Eksi
Grafikleri şu dönemde pek açmayabilir, ben oynadığımda çok zevk almıştım. İlk izlenimi çok hoşunuza gitmediyse zaten çok da saracağını sanmam, alıp deneyip iade edebilirsiniz 2 saat içinde.
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #3 Gizlilik açısından AC serisi oyunlarına göre çok daha iyi ancak hikaye olarak sürükleyici olmayabilir. Artı 0 Eksi
Gizlilik açısından AC serisi oyunlarına göre çok daha iyi ancak hikaye olarak sürükleyici olmayabilir.